Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Som barn fick jag alltid en solbränna, men som vuxen är jag likt ett spöke oerhört vit. Undantag var dock förra sommaren när jag fick färg! Jag minns att jag kände mig som exotisk typ, för jag hade liksom färg på min annars vita kropp. Nu var det inget att skryta med i andra människors mått mätta men det funkade för mig. Får se om det blir lika 2019, man kan ju alltid drömma. Bilden är från förra sommaren!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

32 kommentarer

 1. Jag brukar inte heller bli solbränd ofta utan jag måste bränna mig först innan jag brukar få lite bränna på mig 🙂 Inte jättekul

 2. Vad konstigt! Har precis motsatt erfarenhet. Älskar sol och värme, men som barn blev jag faktiskt aldrig riktigt brun. Men jag har jobbat på det;-) Nuförtiden får jag riktigt bra färg i ansiktet och (utvalda) delar på kroppen. Utan att jag grillar mig alltså.
  BP recently posted..Glad måndag och turister

 3. Gomorron – jag har kommit fram till att svagt gyllenbrun är den perfekta solbrända färgen…. för bruna är inte snyggt …. (håller fingrarna korsade bakom ryggen o erkänner aldrig att jag är lite lite avis på dom som blir bruna o lätt får fin färg) ler

  Ha en bra dag

 4. Haha, känner igen mig så mycket! Jag är 50 shades of genomskinlig och den enda gången jag lyckades bli lite brun var under graviditeten med Lilla My. Hoppas på lite färg innan lillebror tittar ut!

 5. Jag brukar ju få lite färg, men för 4-5 år sen så var jag riktigt fint brun och jag tyckte att det var så roligt. Jag förstår verkligen att du blev glad förra året. Lite färg blir man ju alltid glad över ?

 6. Jag får aldrig nån fin solbränna. Jag blir bara röd och sen blir jag vit som ett spöke igen. Så tråkigt tycker jag. Önskar att jag kunde få lite färg iallafall.

 7. Säger samma,, är vit som ett lackan. Haha så jäkla orättvist. Vill vara brun , men det kanske kommer när man blir äldre ?❤️

 8. Det där med fötterna känner jag igen ! Haha så ser mina fötter ut också ! Och att man aldrig lär sig ! Det blir så varje år???

 9. Jag är likadan! Blev jättebrun som barn och nu sybs det knappt när jag varit utomlands ? Jag änvänder dock väldigt mycket solskydd, rädd för att bränna mig!

 10. Jag blev oxå super brun som barn. Jag älskade morotsjuice så jag blev nästan orange i huden för jag drack så mycket och så solen på det.
  Finns inget härligare än lite solbrun hud… men jag blir oftast bara röd… haha!!

  kram kram
  Jenny recently posted..Tandläkarbesök

 11. Minns förra sommaren då vi var på skara sommarland. Då brände vi sönder oss istället för att få en fin bränna som jag annars får. Nu orkar jag inte riktigt hänga i solen heller ?
  Michaela recently posted..Känner mig lite dum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: