Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Med åren upplever jag att man känner sig mindre bortgjort? Som tonåring kände jag mig bortgjord hela tiden, men nu jag kan ärligt inte minnas när jag gjorde bort mig senast. Jag ser det mer som att oj då, ett misstag. Som när jag gick åt fel håll när jag letade efter toaletten på en pizzeria men jag skämdes liksom inte utan jaha, hur skulle jag veta?

När gjorde du bort dig senast?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

8 kommentarer

  1. Skönt att du inte känner så längre! Jag kan känna så ibland forfarande men när jag var tonåring så var det extremt 😛

  2. Ja jag fick också tänka till och jag har väl inte direkt gjort det jag heller, det var ju i tonåren det jag skrev om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: