Att städa är något som…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om att göra när jag väl håller på. Dock kan det också som just nu vara förenat men en hel del olust. Jag har inte helt och hållet någon vidare lust till att städa, men det är ju samtidigt inget man har ett val till att göra eller ej? Man måste ju städa oavsett om man vill eller inte.

Dock funderar jag som tidigare på att ta någon hushållsnära tjänst med städning någon gång. Mest för att få ge mig själv andrum, att få känna att det är gjort av ett proffs. En dag kanske det blir så att jag unnar mig saken.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Att städa är något som…

 • 15 juli, 2019 at 00:34
  Permalink

  Tycker också städning är kul när jag kommit igång men de är själva steget dit som är jobbigt & blir ju inte direkt bättre med min adhd ? Min mamma har städhjälp en gång varannan vecka tror jag de är & hon är väldigt nöjd! Så de verkar verkligen guldvärt ?
  Yela recently posted..Frågestund

  Reply
 • 15 juli, 2019 at 11:15
  Permalink

  JAg är kluven till städning. Älskar när det är rent och fräscht och ordning. Får magsår som jag alltid säger när det är oordning. Städa är roligt när tiden finns. I mitt liv har tiden varit en brist vara vilket stressat sönder mig och då när jag inte hiunnit städa kom mer stress osv
  Kamilla recently posted..Hejdå Vecka 28.

  Reply
  • 16 juli, 2019 at 20:48
   Permalink

   Ja det är just det där för mig stressen, jag skulle behöva minska och göra något för att inte ha den som i mängd för idag 🙁

   Reply
 • 15 juli, 2019 at 11:34
  Permalink

  ja jag tycker också det hade varit toppen att få hjälp med städning och så ngn gång, man behöver släppa lite krav emellanåt, men samtidigt man blir snål

  Reply
 • 15 juli, 2019 at 13:32
  Permalink

  Städa bör man annars dör man 😉 städa gör man ändå dör man 😀
  Behöver röja i sovrummet… skjuter upp det hela tiden då jag inte riktigt vet vad jag ska göra med vissa grejjer då vi har väldans dåligt med förvaring och efter det vi skiftade garderober så Elin fick mer utrymme – hon har mest kläder – så känns det som om jag inte vet vart jag har nånting 😉

  Reply
 • 15 juli, 2019 at 21:25
  Permalink

  Städa är då inte någon av våra bättre sidor om man säger så. Min man brukar säga att alla dammtussar ändå är “naturliga”, då de består av hudflagor och hårstrån. Tror inte riktigt på det när jag väl tittar på dom;-)
  Städning är ett nödvändigt ont, tyvärr.
  BP recently posted..Glad måndag

  Reply
 • 15 juli, 2019 at 23:50
  Permalink

  Jag tycker ju inte heller att det är jättekul men när jag väl är igång och är klar tycker jag det är skönt. Men det är ju det här med att komma igång 🙂

  Reply
 • 16 juli, 2019 at 10:53
  Permalink

  Städa är inget jag gillar (trots mitt val av yrke). Men i ärlighetens namn går det fortare att genomföra själva städningen är den tid det tar att gruva sig i form 😉 Det är inte dumt att bo i en liten lägenhet alla gånger 😀
  Ama de casa recently posted..Alcazaba de Badajoz

  Reply
  • 16 juli, 2019 at 20:54
   Permalink

   Vad har du för yrke? Det har jag nog missat :D. Men visst är det så, det är den där gruvan som tar tid 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: