Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Det är torsdag, och solen lyser.

Så var det torsdag och helt mirakulöst lyser solen utanför mitt fönster. Jag började dagen med att städa, sedan tittade jag på det senaste avsnittet av The handmaids tale via HBO Nordic. Efteråt tog jag en dusch, och ja här sitter jag nu efter lunchen.

Jag måste posta ett paket så det lär göra strax, eftersom jag därmed ändå ska ut med bilen passar jag idag på att åka till Ta till vara och PMU. Jag ska även köpa fika till eftermiddagen, då jag ska ut till Björn på fika senare.

William ska hänga med en kompis, det är i dagsläget vad som tycks hända denna torsdag för mig. Fast visst jag ska passa på att vara i solen också. Ryggen värker fortfarande så ska nog låta promenaden vara lite vilande idag för ryggens skull.

Vad ska du göra denna soliga torsdag?

Related Tags:

22 Comments

 1. Så härligt att du också har sol i dag, här lyser solen och helt spontant åkte vi ut till mamma. Skönt att få det städat på morgon, det brukar jag också göra. Hoppas att ni får en trevlig fika stund 🙂

 2. Bad roligt att ta ett besök på ta till vara och PMU, jag tror du kommer hitta något riktigt bra! Jag har plockat in mitt tält och sedan legat en timme i poolen! Nu ligger jag i soffan och kollar tv.

 3. Har nyss varit och slagits med getingar… lite otäckt då jag är allergisk,
  var å letade bland Elins kläder om jag skulle finna något som passade till en liten 1åring.

  Elin är ute med Teddy…
  inte riktigt kul, men hon gör det ändå 😉 galet när spelmissbruk (!) och mobil är viktigare än en valp

  Tråkigt och besvärligt med Din rygg, jag hoppas det onda går över snabbt.

 4. Låter som en bra dag ändå, lugn och skön. Hoppas att det ändå är lite bättre med ryggen. Idag har jag varit och tittat på folkrace och planer för resten av dagen är soffhäng och senare ska jag springa intervaller.

 5. Solen är underbar!!

  Jag har varit lite frånvarande ett tag och det har inte gått att komma åt min blogg men nu är jag igång igen men ligger nu hos en ny portal så in och kika på min nya blogg(min egna domän kommer snart vara igång men kör på nya bloggadressen så länge) 😀

 6. Ja det har varit en solig torsdag! Här har vi arbetat i trädgården, så har nu ett antal rivmärken här och där ? Jobbigt med ryggont. Hoppas det släpper snart! Ha en fin kväll.

 7. Åååh tänk om solen kommit tillbaks på riktigt nu? Jag tror den tog semester ett litet tag. Idag har vi skruvat ihop en byrå ?

 8. Hoppas Du haft en bra och fin torsdag! 🙂
  Jag har packat och tränat idag, nu är det inte långt kvar alls .. 😉 leer

  Hoppas Du får en fin vecka!

  Kram!

 9. Va himla härligt med sol, var soligt här igår men idag molnigt (men väldigt varmt) Va mysigt med fika också, hoppas du fått en fin dag ? Måste säga förresten att jag älskar nya stilen på bloggen, så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d