Nya naglar, fika och en ny header.

För den som är uppmärksam så syns det nog att jag lagt upp en ny header. Nu känns bloggen lite ny, ny stil och ny header. Förut så brukade jag lägga ner timmar på att fixa med min blogg. Sedan blev jag examinerad och legitimerad lärare och då försvann liksom tiden med det. Så det var riktigt kul att greja lite för att få nytt och omgjort.

Jag var till Katrin på Daily life spa klockan 11:00 igår fredag. Fixade naglarna och är som vanligt är jag jättenöjd. Det är något med att ha fina naglar, man känner sig så glad efteråt som att man låtit kroppen få lite extra kärlek.

När jag kom hem så hörde Lisa av sig till mig och undrade om jag ville följa med henne och Calle på stan en sväng. Självklart ville jag det, så vi gick ner på stan och så köpte vi lite fika på Waynes. En kladdkaka fick det bli med Cola light. Vi pratade och hade det kul tillsammans. Jag gick hemåt efteråt, somnade en stund på soffan och sedan runt 19:00 tog jag en promenad samtidigt som jag pratade med Lisa. Så skönt att komma ut och få känna att kroppen får motion och glädje.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Nya naglar, fika och en ny header.

 • 20 juli, 2019 at 00:26
  Permalink

  Vad mysigt att kunna ta en fika och bara kunna sitta och prata och njuta av sommaren. Din Header och nya design på bloggen blev så fint! 🙂

  Reply
 • 20 juli, 2019 at 12:09
  Permalink

  Tycker headern blev riktigt fin! Du är så snygg!!
  Waynes är ju bara för gott också

  Reply
 • 20 juli, 2019 at 12:51
  Permalink

  Vilken fin bild/header på dig och fina naglar! ?

  Reply
 • 20 juli, 2019 at 13:37
  Permalink

  Så otroligt vacker du är ❤ skönt att få tillbaks kreativiteten igen, det blev superbra ❤ Vi ska iväg idag och äta glass i skärgården ❤

  Reply
 • 20 juli, 2019 at 13:55
  Permalink

  Jag såg minsann direkt att du har gjort om bloggen och har ny header!? Det blev jättesnyggt! Även naglarna blev riktigt snygga. Jag har gett upp om mina, för det går inte att få varken färg eller form att bestå när jag håller på med stall och hästar.
  Så gott att gå ut och fika! Det blev jag sugen på nu, men isåfall blir det glass?
  Lillan Kind recently posted..En vacker och intressant sevärdhet

  Reply
  • 20 juli, 2019 at 17:24
   Permalink

   Tack, tror jag ska höra av mig till webbhotellet och se om det beror på det :). Min rullista står stilla med 🙂

   Reply
 • 20 juli, 2019 at 18:50
  Permalink

  Så fint med nya naglar och fint headern matchar in på sidan =D, toppen.

  Reply
 • 21 juli, 2019 at 00:50
  Permalink

  Så mysigt att träffa upp en vän & fika, Waynes kladdkaka är ju så god! Tycker du fått de superfint och somrigt här inne ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: