Först funkade temat så himla bra, men så ser jag att slidern slutat funka och sen försvann möjligheten att ha min widget åt höger helt plötsligt. Så nu är man tillbaka på ruta ett igen och försöker koda. Får se om jag bara helt enkelt får acceptera att ha åt höger även om jag tycker det var finare åt vänster. Men jaja!

Idag är det min namnsdag, den andra i fruntimmersveckan. Madeleine är det alltså, mitt tilltalsnamn eller det jag heter. Sara är mitt mellannamn, liksom Åsa och Barbro. Jag la till Åsa och Barbro för några år sedan. Min mamma heter Åsa och min mormor hette Barbro. Är glad över att jag la till Barbro medans hon levde, min fantastiska älskade mormor så saknad.

Vad gör du idag?

24 kommentarer

 1. Så tråkigt att temat har börjat krångla så de blir fel, det är ju inget kul när de händer. Grattis på namnsdagarna, jag förstår att du är glad att du la till namnet Barbro efter din mormor 🙂

  1. Ja, men fick till det igen sen. Suttit och grejat, det enda är att likes inte tycks funka och heller inte bannern men får väl bara gilla läget där :). Ja det är jag så glad över <3

 2. Efter fyra intensiva dagar är nu årets marknad över och jo yes det känns… även jag känner mig helt slut, Elin har shoppat kläder och jag köpte mig en ny stekpanna.
  Helt otroligt väder, riktig sommar, har vi haft.

 3. Åh va fint att du har från din mormor. Jag har Anna från min mormor. Hon hette så i andra namn också. Maj-Britt som tilltalsnamn. Vi saknar våra mormödrar ?

 4. Grattis på namnsdagen, fina du!
  Idag gör jag inte så mycket. Jag har kollat film, jag har pärlat armband, bloggat och hämtat min sambo som vart iväg med sin bil =)

 5. Känner igen strulet med kodning, men nu när jag bloggar på Nouw så slipper jag som tur är oftast oroa mig för det. Har lagt alldeles för mycket tid på kodning genom tiderna så nu får det räcka ?

  Det är så tråkigt att man tydligen inte kan lägga till mellannamn längre. Jag skulle gärna vilja heta Nicklasdotter efter min far. Himla onödig lagändring tycker jag, vad skadar det att möblera om bland sina mellannamn lite?! Stort grattis på din namnsdag i alla fall ❤️

  // en femtioprocentig dalkulla (mamma född i Falun) ?

  1. Jag tycker det är rätt kul att koda även om man blir irriterad då och då. Haha, är väl så att jag tycker om att lösa problem :D. Du kan lägga till det som efternamn istället, numera kan man ha dubbelt :), prova att göra så istället :D.

 6. Nåt som alltid finns i mitt kylskåp är köpevatten. Kranvattnet är i och för sig helt drickbart och ofarligt, men ett gott vatten ska vara iskallt och inte smaka nånting alls. Kranvattnet är inte gott. 🙂
  Ama de casa recently posted..Hur tänker folk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: