Beställde en ny klänning förra helgen. Meandi har rea. Tittade på denna i våras men köpte den inte, blev ett köp nu med rea istället. Den är helt underbar så här i värmen och hur fin som helst när man ser den på.

Fb-Button

18 kommentarer

  1. Så himla tjusig ju, sådan skulle jag också vilja ha. Tyvärr blir det inte så mkt shipping till mig själv nu. Knappt till bebis heller ? J

  2. Vilken fin klänning. Har köpt en liknande men har absolut inte dessa färger. Min klänning har en mer grå nyans och saknar färg. Denna är verkligen jättefin och passar dig jättebra!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: