Samsung x10+ och hundbesök.

I onsdags kom min nya telefon hem till mig. Jag har köpt mig en Samsung x10+ och är helnöjd. Tidigare har jag haft Iphone men det kändes som tiden var inne att prova en Samsung också. Bilderna blir verkligen så bra, eftersom jag har besök av mammas och hennes mans hund Nikki passade jag på att fotografera henne liggandes i soffan. Det är varmt i lägenheten nu i alla fall. Har min luftrenare på full effekt så det i alla fall ska svalka något här hemma. Jag klagar inte för vill verkligen ha lite sol och värme i alla fall.

Tror att jag ska ta en promenad med Nikki om en stund, en längre så vi både får lite motion. Hoppas att du har en fin dag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

39 thoughts on “Samsung x10+ och hundbesök.

 • 26 juli, 2019 at 19:19
  Permalink

  Vad roligt med en ny telefon. Om jag inte blandar ihop det så har just den här modellen en riktigt bra kamera. Bilden på din mammas hund blev verkligen bra. Det är nackdelen med att värmen att det blir så galet varmt inomhus. Det är det största problemet med värmen känner jag.
  Hannas krypin recently posted..En härlig morgonpromenad

  Reply
 • 26 juli, 2019 at 19:24
  Permalink

  Kameran ser verkligen bra ut! Vad mysigt för dig att ha hund besök så du får lite sällskap när du ska ut och gå

  Reply
 • 26 juli, 2019 at 19:58
  Permalink

  Vad roligt att du är nöjd med din nya telefon, jag funderar också på att byta till samsung. Men har haft iPhone i alla år. Jag har hört att kameran ska vara väldigt bra på samsung. Så skönt med en luftrenare hemma, här har fläkten stått på högvarv hela dagen ??

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 14:25
   Permalink

   Kan bara rekommendera denna. Är SÅ nöjd, har också bara haft iphone men känner mig klar med dem nu. Speciellt när de alltid dör när det är kallt ute och det stör mig. Avskyr på vintern när telefonen varit fulladdad och sen varit utan batteri. Är tydligen iphonen som gör så. Lika att de bara går att ha deras headset, ogillar skarpt när man ska bli tvungen att köpa dyra reservdelar till redan dyr telefon.

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 20:05
  Permalink

  Så härligt med ny mobil!! Vill också köpa en ny, men blir iPhone isåfall! Det är den bästa och den jag förstår mest av! Haha skulle aldrig förstå något med samsung hade en låne telefon men fattade nada ahha!
  Men bilden vart super fint!

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 14:22
   Permalink

   Denna är jättelätt. Provade den i butiken och kände att den var absolut bättre än iPhonens nya. Kände inte alls samma för den som för denna. Har då haft iphone i många år, trodde aldrig Samsung skulle vara min grej men hade fel. Sen är kameran helt underbar på denna med.

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 20:31
  Permalink

  Mysigt med hundbesök. Längesen jag träffa hund. Mannen är allergisk så det är lite svårt att få besök av en. Fin bild den tar den nya telefonen.

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 14:20
   Permalink

   Älskar värmen. Jag har kvar min iphone tänkte ha den med extra nummer. Bra om man ska bort och inte behöver vara lika rädd om den. Men är supernöjd med min Samsung nu. Känns helt rätt och framför allt när bilderna blir SÅ mycket bättre.

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 21:06
  Permalink

  Åh, fina Nikki. Jag kommer ihåg henne från när du hade varit hundvakt en längre stund och skrev om hur tomt det blev när hon åkte hem igen. Så fort jag håller en Samsung i min hand känns det som att jag ska försöka manövrera ett rymdskepp nu när jag haft Iphone i så många år. Skulle ALDRIG kunna byta.
  Moa Larsson recently posted..EN GÅVA ATT SE FRAM EMOT

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 14:18
   Permalink

   Jag kände så för Samsung till jag provade denna, den är enkel. Alltid tyckt tidigare modellerna varit svåra men denna är enkel. Är så himla nöjd ?

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 21:45
  Permalink

  Grattis till nya telefonen! Hoppas du blir nöjd med den. Själv har jag iPhone och har svårt att tänka mig någon annan.
  Znogge recently posted..Även torsdagen…

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 19:47
   Permalink

   Tack :D. Är helnöjd :). Jag sa också så innan, trodde aldrig att jag skulle överge Iphone men denna är SÅ rätt :D.

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 22:33
  Permalink

  Spännande att prova en ny telefon. Jag har alltid kört iPhone och kommer nog fortsätta med det 🙂
  Linnea recently posted..Serietips

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 11:15
   Permalink

   Var lika för mig tills nu, är så nöjd med min Samsung, känns så mycket bättre än Iphone 😀

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 23:02
  Permalink

  Men så spännande och roligt med en ny telefon?Jag hoppas du ska bli nöjd med den. Idag känns det viktigt med en bra kamera och detta foto är ju kanon. Hade du en trevlig promenad med vovven?
  Michaela recently posted..Att föda utan rädsla

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 13:59
   Permalink

   Ja är jättenöjd. Har också hävdat samma tills jag provade denna, då kändes inte Iphone lika bra längre.

   Reply
 • 26 juli, 2019 at 23:46
  Permalink

  Jag har haft Samsung i många år nu och är så nöjd! Som du säger så blir ju bilderna så fina! Älskar också att värmen är här ?

  Reply
 • 27 juli, 2019 at 01:15
  Permalink

  Min mamma köpte nyligen Samsung och min man har tidigare modellen & håller helt med dig om att kameran är såå himla bra! Har alltid haft IPhone sen typ 8 år tillbaka med undantag för 1-2 år med Samsung men även om Samsung egentligen har bättre telefoner är jag så van med IPhones layout haha. Önskar dock jag kunde ändra mig ?

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 13:57
   Permalink

   Jag har bara hade iphone sedan smartphone kom. Var dags att prova nytt är jättenöjd. Har Samsung tv med så kändes bra.

   Reply
 • 27 juli, 2019 at 01:40
  Permalink

  jag var inne på att köpa den telefonen också, men det blev Huawei P30 PRO för mig och jag är helnöjd 😀

  Reply
 • 27 juli, 2019 at 08:57
  Permalink

  Kul med en ny telefon! Jag bytte ut min gamla iphone 4s nu till en Motorola e5 och det är ju kanoners. Nu var ju min telefon extremt gammal så jag har inte kunnat ladda ner appar på ett bra tag, så det här är ju superspännande för mig då även fast det är en budgettelefon jag fått. Mkt bättre kamerakvalitét också.
  Och vilken söt vovve, hoppas ni fick en skön promenad! Verkligen varmt hemma nu ?

  Reply
  • 27 juli, 2019 at 13:56
   Permalink

   Ja men klart bra med nytt, känner lite som att modellen inte är det viktiga utan att man är nöjd med vad man har ?. Jag var nöjd med iphone, men alla jag känner här gått över till Samsung, och när jag provade kameran på denna var jag såld.

   Reply
 • 27 juli, 2019 at 12:54
  Permalink

  Kul med ny mobil.
  Själv har jag iPhone och är nöjd men J har Samsung.
  Jag tror det blir bättre bilder med Samsung.
  Inte dumt med hundsällskap på promenaden.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: