Förra veckan gick jag tipspromenad i Kniva. Björn och jag visade sig ha vunnit. Jag vann visst på tredjepris vilket visade sig vara en tvål. Doften är helt ljuvlig. Alltid kul att vinna, idag ska jag gå igen.

Fb-Button

24 kommentarer

  1. Åh så himla roligt med en liten vinst. Tipspromenad är så roligt.. När en av mina vänner gifte sig så hade de en tipspromenad om deras förhållande. Jag vann den då det var jag som parade ihop dem o visste allt om förhållandet??
    Michaela recently posted..Gravidvecka 35(34+0)❤️

  2. Grattis till vinsten, så roligt att du vann en tvål, den ser lite lyxig ut tycker jag 🙂 minns att du vann mycket förra året också? 🙂 tipspromenad är ju så roligt att gå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: