Det är lördag!

Idag kommer mamma och hennes man hit för att fira William. Vi bor ju på olika orter så därmed har dom inte kommit hit förrän nu.

Jag skulle behöva gå till sportys lekland innan så William kan få vinsten jag vunnit därifrån.
Nu är det 2 månader och 4 dagar kvar till jul! Jag hoppas på att denna vinter går fort och att vi får en varm och fin sommar nästa år. Nu ligger William och suckar bredvid mig i sängen, han tycks vilja ha ipaden. Lär väl ge honom den då, och ta mig en dusch.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Det är lördag!

  • 20 oktober, 2012 at 09:32
    Permalink

    borde med skaffa mig en ipad, det får stå på listan efter ett soffbord

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: