Söndag idag, brukar du ha söndagsångest?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har så ofta ångest att det inte kan specificeras till söndagar. Istället så skulle jag säga att jag får den där känslan av ångest av hela andra skäl, många gånger förenat med stress och massor av oro.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

8 thoughts on “Söndag idag, brukar du ha söndagsångest?

 • 5 augusti, 2019 at 18:38
  Permalink

  Det e inget kul med ångest jag känner däremot skillnad på om det är söndags ångest el vanlig ångest

  Reply
 • 4 augusti, 2019 at 23:58
  Permalink

  Bilden du tagit till inlägget är helt fantastiskt!
  Blir ledsen när jag ser vackra dig som säger att du lider av ångest. Kan liksom inte förstå det riktigt. Men jag är ju inte så insatt om man säger så. Uppfattar dig som en otroligt stark tjej som har klarat sig så mycket bättre än många kanske hade förväntat sig. Så, ja, jag kan kan inte förstå det riktigt.
  Kram!
  BP recently posted..Skyltsöndag #221

  Reply
  • 5 augusti, 2019 at 07:49
   Permalink

   Tusen tack ❤. Ja du vad som rör sig på insidan hos en människa är ofta komplext. Det kanske är baksidan av att klara sig bra som blir ångesten. Ingen kan gå genom livet utan men av sina egna fotspår, mitt är nog den ångest jag dras med. ❤

   Reply
 • 4 augusti, 2019 at 22:41
  Permalink

  Ja e tär sant, man har ju samma ångest även för andra saker och även för samma saker andra dagar

  Reply
 • 4 augusti, 2019 at 22:35
  Permalink

  Fy de är värkligen jobbigt med ångest känner inte skillnad jag heller på söndags ångest eller vanlig ångest 💓

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: