Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Söndag idag, brukar du ha söndagsångest?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har så ofta ångest att det inte kan specificeras till söndagar. Istället så skulle jag säga att jag får den där känslan av ångest av hela andra skäl, många gånger förenat med stress och massor av oro.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld

8 Comments

  1. Bilden du tagit till inlägget är helt fantastiskt!
    Blir ledsen när jag ser vackra dig som säger att du lider av ångest. Kan liksom inte förstå det riktigt. Men jag är ju inte så insatt om man säger så. Uppfattar dig som en otroligt stark tjej som har klarat sig så mycket bättre än många kanske hade förväntat sig. Så, ja, jag kan kan inte förstå det riktigt.
    Kram!

    1. Tusen tack ❤. Ja du vad som rör sig på insidan hos en människa är ofta komplext. Det kanske är baksidan av att klara sig bra som blir ångesten. Ingen kan gå genom livet utan men av sina egna fotspår, mitt är nog den ångest jag dras med. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: