Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tipspromenad

En tipspromenadsvinst.

När jag hade träning på Brukshundsklubben så gick Björn sista tipspromenaden under våren. Jag bad honom köpa åt mig med, eftersom jag gillar att gynna Lions som håller i den. Det visade sig att Björn hade flyt så jag vann: 100 kr i ICA Slätta, en bok om kakor (även bullar) och en superbra vattenflaska/termos som har temperaturmätare och håller vattnet riktigt kallt eller varmt!

5 Comments

  1. Men vilken tur ni hade. Jag är med i en travgrupp på jobbet och i december vann vi en riktig storvinst. Det var välbehövligt med tanke på mina studier. Men annars har jag ingen tur med spel. Hur som helst så var det riktigt bra grejer ni vann. Presentkort är alltid välkommet tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa