Jag äter surströmming, sant eller falskt?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Totalt falskt på alla sätt och vis. För mig ska mat lukta inbjudande, och se inbjudande ut. Surströmming ser läskigt ut och luktar helt vedervärdigt. Så något sådant stoppar jag inte i min mun. Dock anser ju vissa att det är en riktig delikatess så smaken är som baken, delad.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jag äter surströmming, sant eller falskt?

 • 7 augusti, 2019 at 13:08
  Permalink

  Håller med dig, mat ska både se gott ut och lukta gott! Äter inte heller det.

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 22:17
  Permalink

  Surströmming har jag smakat en gång och det blev både första och sista. Alldeles gräsligt om man frågar mig.
  Znogge recently posted..En fågelunge…

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 23:52
  Permalink

  Hahaha! Visst luktar (läs: stinker) surströmming vedervärdigt. Men jag tycker ju att den är en delikatess. Ute i det fria alltså, inte på balkongen direkt;-)
  Idag tog jag en “trippel” hos dig:-)
  BP recently posted..Onsdagsblandning

  Reply
 • 8 augusti, 2019 at 06:13
  Permalink

  Haha håller med om att det både ser och luktar verkligen illa. Ingenting för mig! ☺️?♥️

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: