Borlänge och nya fransar.

Åka till Borlänge i morse, jag skulle först träffa en tjej och överlämna en kursbok jag sålt. Det gick jättebra och skönt för mig med lite extra pengar. Sedan så skulle fransarna fixas, var lika nöjd som jag brukar när jag gick därifrån. Åkte en vända till Myrorna men hittade inget, besökte även IKEA för att kolla deras utbud av blommor men det var inget att ha så styrde bilen tillbaka till Falun igen.

Jag svängde förbi Ta till vara, hittade 5 tallrikar till Björn som kostade 25 kronor blir perfekt för honom som gillar svart och orunda tallrikar. Efter Ta till vara så åkte jag hemåt, har tvättat lite blommor och möblerat om i fönstren. William är på Gröna Lund, så himla roligt för honom verkligen. Men jag var på massage igår för att förhindra huvudvärk så känns som jag fick mitt roliga med fransar och massage.

Vad gör du idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Borlänge och nya fransar.

 • 7 augusti, 2019 at 15:08
  Permalink

  Sp mycket som du har hunnit med i dag. Kul att du är nöjd med din fransar, ser jättebra ut 🙂 jag tycker att det är så svårt att hitta blommor som man vill ha ? så roligt för William att vara på gröna Lund i dag.

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 16:24
  Permalink

  Hur ofta lär man byta fransarna och göra om? samt hur mår dina egna under där`? jag har varit sugen att göra men vågar ej om ens egna fransar tar för mycket stryk

  Reply
  • 7 augusti, 2019 at 21:50
   Permalink

   En gång i månaden. Det är en myt att det skulle förstöra de naturliga ögonfransarna. Ögonfransarna växer ut, däremot vänjer man sig med att ha längre fransar vilket i sin tur får en att tro att de vanliga blivit kortare i början.

   Reply
 • 7 augusti, 2019 at 16:35
  Permalink

  Suger verkligen när man inte hittar något! Men när man väl gör det är det super kul!
  skönt och fixa fransarna! Man blir som en ny människa! Fixade naglarna idag! As skönt!

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 17:31
  Permalink

  Du har hunnit med massa idag ju 🙂 Billigt ju med 25 kr tycker jag. Nice. Hoppas han gillar dom. Roligt med Gröna Lund också.

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 17:43
  Permalink

  Superfina fransar! Så härligt när man känner sig fräsch och lite ompysslad 🙂

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 21:03
  Permalink

  Fransarna blev lika fina som vanligt!? Massage lät riktigt behagligt!
  Så bra att du kunde sälja din bok. Det är något som jag har funderat på ett tag att göra, för jag har böcker som nog aldrig kommer öppnas igen.
  Tänkte bara nämna att jag inte kommer åt din gilla-knapp. Försökte tidigare idag, och nu testade jag igen med en annan telefon, men det vill sig inte.

  Reply
  • 7 augusti, 2019 at 21:48
   Permalink

   Vet det är något skumt med den, tycks bara funka om man använder wordpressappen. ☹

   Ja sälj, så skönt att få pengar. Var kurslitteratur och sådant brukar gå att sälja.

   Reply
 • 7 augusti, 2019 at 21:06
  Permalink

  Låter som en bra dag som du har haft ?
  Skönt med nya fransar, velat ha de länge men vågar inte riktigt då mina ögon är så otroligt känsliga :/
  Mrs.Kjellström recently posted..Familjen Stöök

  Reply
  • 7 augusti, 2019 at 21:49
   Permalink

   Absolut, har också känsliga ögon var därför jag provade detta för att slippa mascara ögonen mår så mycket bättre nu.

   Reply
 • 7 augusti, 2019 at 22:02
  Permalink

  Låter som Du haft en bra dag och massage är ju skönt.
  Själv är jag trött så in i norden 😉 Har varit till Kuratorn idag.
  Kul För W med Gröna Lund.

  Reply
  • 7 augusti, 2019 at 22:19
   Permalink

   Det hade jag verkligen. Men så jobbigt att du är trött, beror det på mötet med kuratorn?

   Reply
 • 7 augusti, 2019 at 22:16
  Permalink

  Vilken bra dag! Själv har jag mest pysslat med valpen och tränat henne vilket tar sin lilla tid.
  Znogge recently posted..En fågelunge…

  Reply
 • 7 augusti, 2019 at 23:39
  Permalink

  Härligt att du fick så mycket gjort och 5 tallrikar för 25kr det var billigt och bra. Massage tycker jag låter underbart att du unnade dig 🙂

  Reply
 • 8 augusti, 2019 at 01:39
  Permalink

  Men så himla fint de Blev med fransarna! Är ju så himla kul när man hittat någon som är riktigt duktig ? Jag gör inte fransar men gjort lashlift & är såå sugen på att göra igen, så skönt att slippa mascara ??

  Reply
 • 8 augusti, 2019 at 01:50
  Permalink

  Alltid bra med extra pengar och det känns ju ännu bättre när man kan hjälpa någon i samband med det 🙂

  Reply
 • 8 augusti, 2019 at 08:21
  Permalink

  Det är tack vare dig jag verkligen börjat fundera på fransförlängning, och nu blev jag sugen igen… Vad roligt att du iallafall fick fynda LITE på vägen hem. Vi ska ut till IKEA idag och det känns som jag kommer gå loss, haha!
  Moa Larsson recently posted..ONSDAGSLISTAN – HÖST

  Reply
  • 9 augusti, 2019 at 10:47
   Permalink

   Men gör det, det är så värt det :D. Så skönt för man känner sig liksom alltid redo för dagen 🙂

   Reply
 • 8 augusti, 2019 at 08:58
  Permalink

  Lite extra pengar är aldrig fel. Det är kul att man lyckas sälja något. Tycker att det är så svårt att få nått sålt nu för tiden.

  Reply
 • 8 augusti, 2019 at 10:35
  Permalink

  Du är ju så himlans vacker! Blev jättebra med fransarna också 🙂 Jag jobbade hela dagen igår och idag ska jag iväg för att skriva på kontrakt för nya lägenheten, längtar verkligen tills jag får flytta!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: