fbpx
Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Borlänge och nya fransar.

Åka till Borlänge i morse, jag skulle först träffa en tjej och överlämna en kursbok jag sålt. Det gick jättebra och skönt för mig med lite extra pengar. Sedan så skulle fransarna fixas, var lika nöjd som jag brukar när jag gick därifrån. Åkte en vända till Myrorna men hittade inget, besökte även IKEA för att kolla deras utbud av blommor men det var inget att ha så styrde bilen tillbaka till Falun igen.

Jag svängde förbi Ta till vara, hittade 5 tallrikar till Björn som kostade 25 kronor blir perfekt för honom som gillar svart och orunda tallrikar. Efter Ta till vara så åkte jag hemåt, har tvättat lite blommor och möblerat om i fönstren. William är på Gröna Lund, så himla roligt för honom verkligen. Men jag var på massage igår för att förhindra huvudvärk så känns som jag fick mitt roliga med fransar och massage.

Vad gör du idag?

36 Comments

 1. Sp mycket som du har hunnit med i dag. Kul att du är nöjd med din fransar, ser jättebra ut 🙂 jag tycker att det är så svårt att hitta blommor som man vill ha ? så roligt för William att vara på gröna Lund i dag.

 2. Hur ofta lär man byta fransarna och göra om? samt hur mår dina egna under där`? jag har varit sugen att göra men vågar ej om ens egna fransar tar för mycket stryk

  1. En gång i månaden. Det är en myt att det skulle förstöra de naturliga ögonfransarna. Ögonfransarna växer ut, däremot vänjer man sig med att ha längre fransar vilket i sin tur får en att tro att de vanliga blivit kortare i början.

 3. Suger verkligen när man inte hittar något! Men när man väl gör det är det super kul!
  skönt och fixa fransarna! Man blir som en ny människa! Fixade naglarna idag! As skönt!

 4. Fransarna blev lika fina som vanligt!? Massage lät riktigt behagligt!
  Så bra att du kunde sälja din bok. Det är något som jag har funderat på ett tag att göra, för jag har böcker som nog aldrig kommer öppnas igen.
  Tänkte bara nämna att jag inte kommer åt din gilla-knapp. Försökte tidigare idag, och nu testade jag igen med en annan telefon, men det vill sig inte.

 5. Låter som Du haft en bra dag och massage är ju skönt.
  Själv är jag trött så in i norden 😉 Har varit till Kuratorn idag.
  Kul För W med Gröna Lund.

 6. Härligt att du fick så mycket gjort och 5 tallrikar för 25kr det var billigt och bra. Massage tycker jag låter underbart att du unnade dig 🙂

 7. Men så himla fint de Blev med fransarna! Är ju så himla kul när man hittat någon som är riktigt duktig ? Jag gör inte fransar men gjort lashlift & är såå sugen på att göra igen, så skönt att slippa mascara ??

 8. Det är tack vare dig jag verkligen börjat fundera på fransförlängning, och nu blev jag sugen igen… Vad roligt att du iallafall fick fynda LITE på vägen hem. Vi ska ut till IKEA idag och det känns som jag kommer gå loss, haha!
  Moa Larsson recently posted..ONSDAGSLISTAN – HÖST

 9. Du är ju så himlans vacker! Blev jättebra med fransarna också 🙂 Jag jobbade hela dagen igår och idag ska jag iväg för att skriva på kontrakt för nya lägenheten, längtar verkligen tills jag får flytta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.