Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det närmaste fotot på nakenbad ni kommer få se på mig. I en hink, med kullmössa i Märsta.

Naken bad är något som jag inte sysslar med förutom i badkaret. Jag vill inte någon så illa att de ska behöva se mig naken ofrivilligt. Jag är ju typen som de få gånger jag befinner mig på badhus letar upp det enda båset med draperi, så tanken på att slänga kläderna och bada naken känns långsökt.

Annat var det när jag var liten som ovan. Numera undrar jag om det inte är rätt ovanligt ändå att barn ens får bada nakna i alla fall på stranden. Människor är väl mer medvetna idag om både solen och rädslan för pedofiler.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

22 kommentarer

 1. Vilken rolig bild!!! Har då aldrig sett en bebis i en hink förut. Love it!

  Har ungefär samma inställning som du, men är inte lika “blyg” som du, vilket beror på att jag spelat fotboll både damfotboll och mixed med killar. Å då duschar man ju tillsammans. Så det gjorde mig ingenting. Men att nakenbada i solen…. ja, du får väl läsa mitt bidrag då;-)
  BP recently posted..Nakenbad

 2. Badar aldrig annan än i badkar så jo yes jag badar naken ett par gånger i veckan här hemma i vårt badrum 😀
  Är ju ingen som slänger av mig kläderna bland folk så ytterst tveksamt att jag ens skulle basta ihop med vilt främmande människor.

  1. Har du det? Så glad jag blir, upplever att man aldrig ser “nakenfisar” på stranden längre. Lite sorgligt dock, tror vi får ett samhälle där folk liksom skräms ihjäl av något ovanligt.

 3. Är precis som dej när det gäller det . Varför ska man byta om inför främmande människor på badhus som man inte känner . Elr bada naken framför folk . Nä det klarar jag inte heller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: