Inlägget är i samarbete med Ringabilligt.se

Något som ligger mig varmt om hjärtat är jämförelsesajter på nätet. Jag skojar inte när jag påstår att det är det absolut första jag kollar om jag ska handla. Jag anser att man inte ska betala för mer än man behöver, och det här i sin tur medför att jag blivit betydligt mer duktig på att hushålla med mina pengar med åren.

Som du vet har jag en tonåring hemma, han fick sin första mobiltelefon när han var sex år. Den var en enkel modell och gick att ringa till om han var hos någon kompis. Det var rätt simpelt, men funkade bra. Det är ju så någonstans att dagens barn och unga kommer få mobiltelefon eller snarare smartphones tidigt det är ingen ide att försöka stoppa den utvecklingen. Med åren har sonens behov vuxit och han har därmed fått andra abonnemang. Det är här jag vill tipsa om billiga mobilabonnemang för barn och en av mina personliga favoriter är Hallon som kostar 49 kronor i månaden i 3 månader för att sedan kosta 99 kronor i månaden. Då sparas surfen och eftersom jag haft Hallon kan jag även säga att just de är jättebra.

Självklart kan du hitta andra abonnemang för barn med som kanske passar dig bättre, men jag skulle verkligen vilja rekommendera dig att kolla in sidan för att jämföra först. För nog vill man ha det så billigt som möjligt när det kommer till kostnaden för barnens abonnemang. Varför betala mer när man kan betala mindre tänker jag som person. Jag har själv valt ett bra och billigaste möjliga abonnemang till mig själv, sonens pappa har dock valt sonens abonnemang och även det kollade han upp de billigaste alternativen på. Man sparar pengar som man sedan kan lägga på roligare saker, något i alla fall jag prioriterar i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: