Igår var jag till PMU och Ta till vara. Lämnade PMU utan någonting, men hittade ett riktigt fynd på Ta till vara. Nämligen en My little pony och Baby Ruby. Har aldrig sett henne tidigare men nog var hon söt. Tråkigt dock att någon klippt hennes fina svans. För en My little pony G1 samlare är detta verkligen ett glädjeämne. Fick betala 5 kronor för henne.

Fb-Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: