Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad behöver du göra dig fri från?
 2. Vad är det högsta du har hoppat från?
 3. Vad återhämtar du dig från?
 4. När hoppade du senast i någon typ av vatten?
 5. Vad för slags säng sover du på?

Vad behöver du göra dig fri från?
Stressen, jag behöver hitta något som gör att jag inte får total ångest och panik när något oväntat uppstår så jag måste försöka rådda i ett redan fullspäckat schema.

Vad är det högsta du har hoppat från?
Jag tror faktiskt inte har någon höjd direkt så där? Eller jo hoppade från trean tror jag det var? I simhallen när jag gick på mellanstadiet, förstår inte varför då jag är jätterädd för höjder.

Vad återhämtar du dig från?
En hetsig vecka. Sitter på min helg just nu, eftersom jag är ledig på fredagar. Det har varit ganska mycket denna veckan, vet egentligen inte varför men antar att det är så i perioder.

När hoppade du senast i ett vatten?
Jag badar så sällan, tror att det kan ha varit något dopp i en bassäng jag hoppat ner från kanten på? Men minns det knappt så är säkert minst fem år sedan.

Vad för slags säng sover du på?
En Malmsäng 180 säng från IKEA, madrasserna är både från Jysk och IKEA eftersom jag har flera.

16 kommentarer

 1. Precis som du badar jag också ytterst sällan – förutom i badkaret då, och det stiger jag och lägger mig i. Inget hopp där inte;-)

  Svar: Jo, i min brevvänds familj pratade alla bara franska, inget annat språk. Så jag hade liksom inget val att lära mig att konversera på franska. Å när man är 13 år går det ju fort, att lära sig alltså. Idag har jag nog glömt det mesta. Rent allmänt har jag alltid haft otroligt lätt för språk, men var urkass i matte, kemi och biologi till exempel.
  BP recently posted..Fem en fredag: vecka 35 – “Hopp”

 2. Jag hoppas verkligen du får bukt med stressen så det inte bli övermäktigt om något oförutsett inträffar. Det är jobbigt att ligga på gränsen för vad man pallar hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: