Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kor är ju inte vilda djur precis, men har inga bilder på det djur jag tänkt berätta om. Det vanligaste vilda djur jag ser är harar. De fullkomligt kryllar av dem där jag bor. Man brukar ju säga att kaniner gör kaniner, men tror minsann det gäller för harar med. Utanför mitt fönster brukar mängder av harar beta om det är så man kallar det. Näst vanligast är det att jag ser rådjur, och sedan ser jag då och då rävar.

Vilka vilda djur ser ut oftast?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

12 kommentarer

  1. Haha ja jag tror verkligen också harar producerar sig minst lika snabbt som kaniner ? Finns några här med men ser mest igelkottar & även något rådjur då och då ? Även sett en del ormar också men är livrädd för dom
    Jeliza recently posted..Regning Torsdag

  2. Ja här finns det gott om harar som springer över vägarna ibland man hoppas hela tiden att de inte blir påkörda .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: