Det vanligaste vilda djuren jag ser är…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kor är ju inte vilda djur precis, men har inga bilder på det djur jag tänkt berätta om. Det vanligaste vilda djur jag ser är harar. De fullkomligt kryllar av dem där jag bor. Man brukar ju säga att kaniner gör kaniner, men tror minsann det gäller för harar med. Utanför mitt fönster brukar mängder av harar beta om det är så man kallar det. Näst vanligast är det att jag ser rådjur, och sedan ser jag då och då rävar.

Vilka vilda djur ser ut oftast?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Det vanligaste vilda djuren jag ser är…

 • 6 september, 2019 at 01:23
  Permalink

  Haha ja jag tror verkligen också harar producerar sig minst lika snabbt som kaniner ? Finns några här med men ser mest igelkottar & även något rådjur då och då ? Även sett en del ormar också men är livrädd för dom
  Jeliza recently posted..Regning Torsdag

  Reply
 • 6 september, 2019 at 05:49
  Permalink

  Det tror jag stämmer på harar med. När vi åkte hem från Öland i somras så fullkomligen kryllade det av harar. Så jag säger också att jag ser flest harar av vilda djur. Och spindlar förresten.
  Hannas krypin recently posted..Min pilateskurs och reklam

  Reply
  • 8 september, 2019 at 20:53
   Permalink

   Visst måste det vara så? Låter helt galet :-o. Här brukar de sitta på en än och beta är hur många som helst då med 😮

   Reply
 • 6 september, 2019 at 07:09
  Permalink

  Har nog sett en vild hare ett fåtal gånger i mitt liv? fins mest kor och rådjur här ❤️
  Amanda recently posted..Tand smycke

  Reply
 • 6 september, 2019 at 10:34
  Permalink

  Ja här finns det gott om harar som springer över vägarna ibland man hoppas hela tiden att de inte blir påkörda .

  Reply
 • 6 september, 2019 at 17:26
  Permalink

  Dom vanligaste vilda djuren jag ser är duvor och gråsparvar. Fast igår såg jag ett tjockhornsfår ute i det vilda. Han stod och poserade jättefint för oss 🙂
  Ama de casa recently posted..Mot nya mål

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: