Så har jag sovit ytterligare en natt på Scandic hotell i Västerås. Jag börjar känna mig som hemma där nu. Speciellt fint kändes det när receptionisten sa att hon känner igen mig. Det blir väl så, jag har ju nu varit där ungefär en gång i månaden september-juni sedan 2017. Det här är mitt sista år på specialpedagogprogrammet, men jag har en plan att söka vidare till speciallärare efter detta och då blir det ytterligare ett års studier.

Rummet igår är jag ganska säker på att jag bott i tidigare. Jag gick in, pratade med mamma och sedan så gick jag ut på en liten promenad. Planen var att gå ner och äta på stan, men när jag såg en lastbilschaufför i kalsongerna fick jag panik och gick till Max istället. Tyckte det kändes läskigt att han reste sig där i förarsätet och visade upp sig i kalsonger, var liksom själv där jag gick så ringde Björn för att prata medan jag gick tillbaka. Min hjärna som alltid ställs in i katastrofläge.

Efter Max gick jag tillbaka till hotellet, och laddade telefonen. Jag hade även upptäckt till min glädje att det fanns ett badkar på mitt rum så beslutade mig för att täppa upp ett bad. Tänkte mest av bara hur skönt det var att få vara på hotell, efter en lång dag på högskolan. Jag lovade ju er ett inlägg igår, men jag tog och prioriterade bara mig själv och lugnet en stund. Så ska skriva när jag kommer hem idag istället.

Det är verkligen något helt underbart med badkar på hotellen. Att få krypa ner i värmen och bara njuta, jag fullkomligt älskar känslan och tycker det är helt ljuvligt när man är på hotell.

I skrivande stund sitter jag på högskolan, jag har ätit en helt ljuvlig hotellfrukost på Scandic Hotell i Västerås som vanligt. Idag ska jag ha föreläsning, vara med och strukturera upp vårat PM vi ska skriva tillsammans inför examensarbetet denna termin, helt sjukt att det är så nära nu. Jag är liksom snart examinerad!

26 kommentarer

 1. Godmorgon! Åh vad skönt med hotell! Älskar verkligen hotellet! Det är det skönaste som finns! Brukar förr ta in på hotellet med sambon 1 gång i månaden! Vilket var hur skönt som helst! Komma bort och så!
  Lyx med badkar på rummet inte alla gånger man får det!

  Läskig man med karlsongrna! Ush! Hade blivit livrädd!
  Lycka till idag och få en fin helg ❤️
  Paulina recently posted..GODMORGON FREDAG – INTERNET IDAG

 2. Hotell är det bästa som finns! Har bott på Steam Hotel här i Västerås för helhetsupplevelsen men skulle vilja testa de andra hotellen här i stan också. Fint att få hänga med dig här på bloggen och se!

  På tal om katastrofläge så hade min kropp också satt på det. Förstår att det var olustigt och otäckt… ?
  Moa Larsson recently posted..EFTER TYSTNAD

  1. Jag håller med dig verkligen :D. Åh så kul, dit vill jag åka någon gång med :). Vi har bara varit på badet:). Ja fy, blev helt nervös där kändes liksom som det kröp i kroppen.

 3. Haha så roligt att de börja känna igen dig där
  Så grymt att du orka plugga så. Jag skulle nog inte orka faktiskt.
  Ett badkar är en underbar känsla när man själv inte har de. Har inte badat själv på många år.

  Men va, i kallingar… alltså för att han va varm eller för att han va ett svin?

  1. Ja det är ju det :). Jag tycker om att plugga, speciellt när det är något man finner spännande :). Jag vet inte, han satt i hytten och reste sig när jag kom mot lastbilen så jag såg. Var en obehaglig känsla liksom.

 4. Älskar Scandic, tycker de är bra överlag. Skum lastbilschaufför ja, förstår din känsla.
  Blev nästan sugen på att ta in på hotell enbart för badkar haha!!

 5. Jag kan verkligen förstå din känsla över att vara så nära målet nu! Tänk så mycket du gjort under dessa år.
  Såg chauffören dig? Mycket märkligt att bara visa upp sig i kalsongerna. Jag vet ju att de brukar sova i sina bilar men en normal människa kanske ser till så ingen behöver se dem halvnakna liksom.

  1. Det känns verkligen nära :D. Så himla kul och känslan är liksom befriande på det :). Jag han såg mig, det var därför känslan blev så obehaglig har liksom lyfte sig när han tittade mot mig.

 6. Så fint hotellrum som du fick, så roligt att du blev igenkänd på hotellet. Men fy vilken jobbig upptäckt att se en lastbilschaufför i kalsonger. Jag hade också ställt in mig på katastrof läge.
  Jennysvardag recently posted..Det är fredag

 7. Vissa personer vill man inte möta när man är ute ensam.
  Imponerande att du kan tänka dig att fortsätta att läsa till speciallärare men på ett sätt förstår jag dig. Jag hade föredragit att ha den examen och gärna inom svenska.
  Znogge recently posted..Jag lärde mig…

  1. Nej fy, hela magkänslan fick det att vända sig i mig. Ja precis, jag vill gärna ha dubbel examen inom båda. Som specialpedagog och även speciallärare får man ändå jobba med båda yrkena då kan man ha båda enklare då 🙂

 8. Men usch vad obehagligt med lastbilschauffören, förstår att du blev rädd! När jag var yngre var de en man i lastbil som följde efter mig så skulle också blivit livrädd. Så himla bra jobbat med pluggandet & såå gott med hotellfrukost! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: