Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken typ av media betalar du för?
  2. När läste du senast en fysisk dagstidning?
  3. Hur mycket av ditt tv-tittande sker enligt tv-tablån, mot för streamande via playtjänster?
  4. Vad har varit en stor lokalnyhet den senaste veckan där du bor?
  5. Vad senast ångrar du att du klickade dig in på?

Vilken typ av media betalar du för?
Netflix, HBO, C-more, Spotify, Viaplay och Nextory.

När läste du senast en fysisk dagstidning?
Var förra veckans Pralin som hör till Falu kuriren som jag fick gratis ner i brevlådan.

Hur mycket av ditt tv-tittande sker enligt tv-tablån, mot för streamande via playtjänster?
Inget, jag har bara streaming.

Vad har varit en stor lokalnyhet den senaste veckan där du bor?
Vet inte, jag undviker just nyheter för att det skapar sådan ångest hos mig.

Vad senast ångrar du att du klickade dig in på?
Var en video på Istagram, visade sig höra till Hänt extra…

14 kommentarer

  1. Hahaha! Här märks det att du är ”aningen” yngre än jag;-) Helt motsatta svar hos mig. Men en sak har vi gemensamt – Hänt Extra är då ingenting att satsa på. Bara jag ser blaskan hos tandläkaren mår jag illa;-)

  2. Det var längesen jag läste en tidning faktiskt, brukar gå in på Aftonbladet och läsa nyheter där ibland. Jag tittar också på filmer och serier via streaming så bra 🙂

  3. Usch för att hamna på Hänt Extra, ”ler”. Har aldrig varit utan vanlig teve, även om jag nu streamar en del. Jag knarkar nyheter, tar två timmar varje morgon innan jag är klar med alla finska o svenska nyhetssidor! Och visst, man kan få ångest för mindre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa