Lisa skrev till mig i morse och frågade om jag ville fotografera hennes barn nu på förmiddagen. Det ville jag såklart göra. Så sagt som gjort fixade jag i ordning mig och begav mig för att möta Lisa och barnen. De hade på sig kläder från Polarn och pyret idag vilket smälte in bra där vid gruvan. Jag tog en jättesöt bild mamma Lisa med Alice och Calle.

Alice hade en jättesöt mössa på huvudet, kändes lite som Madicken när hon stod där på tågvagnen och blev fotograferad.

Calle fick inspektera vagnen, mamma Lisa var precis bakom men henne har jag redigerat bort. Så ingen blir orolig om vi lät barnen vara själva där. Kan även tillägga att vagnen inte används mer än som visning vid gruvan.

Två små syskon kikar spatserar runt på grusplanen vid Falu gruva.

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: