Inlägget är i samarbete med Frisk.info

Vilken helg jag haft bokstavligt talat. Det har varit migrän och ont i nacken hela helgen. Idag fick det bli citodon, jag har en smärta på högersida kroppen som går från skulderbladet, upp till axeln, på halsens högra sida upp i tinningen och sedan in käken. Det är helt galet fruktansvärt smärtsamt och igår låg jag och tänkte, att jag skulle vilja ta en nål och sticka rakt in i smärtan. Nu är det väl inte helt lämpligt att köra in en stor nål rakt i musklerna när man varken är sjuksköterska eller läkare, men det var precis vad jag ville.

Så du kan nog förstå glädjen när jag fick ett samarbete om spikmattor. En spikmatta ska nämligen hjälpa till med just smärta, och som jag skrev tidigare önskade jag mig en nål rakt in i muskeln, men det kan man ju inte fixa hur som helst. Men en spikmatta det skulle kunna fungera, jag tänker att det kanske är precis det som krävs för att jag ska slippa ha så fasligt ont över hela det här partiet i kroppen. Jag var på massage i augusti, och det är alltså en månad sedan. Trots det så sitter jag alltså här med migrän, spänningshuvudvärk och denna förbaskade muskelsmärta igen. Jag motionerar regelbundet och försöker äta bra mat, ändå kommer den där smärtan som ett brev på posten. Det känns som jag provat allt, förutom just då spikmatta. Det känns som ett alternativ, speciellt så här som nu när jag börjar bli desperat.

Jag har gått med detta i många år, ska jag vara helt ärlig började jag få smärtan någon gång runt femman. Jag minns hur det kändes första gången, men där och då tror jag ingen riktigt tog mig på allvar eftersom jag var ett barn. Inte för att folk på något vis var dumma eller oförstående, jag tror bara inte att det var något som togs på allvar som idag med nacksmärtor. Så här sitter jag och funderar på att köpa mig en spikmatta, och vet du att fram tills den 11 oktober får du 15% rabatt på spikmattor med rabattkoden 11OKT19 hos Frisk.info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: