Jag vaknade igår med huvudvärk igen, det var då så att jag haft huvudvärk och illamående från i fredags. Ringde VCT och fick en tid, har någon muskel i käken som blivit inflammerad på grund av huvudvärken. Jättekul verkligen, den i sin tur gör mig yr och får mig att må illa. Idag har jag i alla fall inte kräkts så hurra för min del.

Ska jobba imorgon, idag liksom igår med undantag för besöket på vårdcentralen har jag legat på soffan och plöjt filmer och serier. Kollat på serier som Svenska Hollywoodfruar samt filmen Unga Astrid. Känns inte som det blir så mycket mer gjort med huvudvärk. Kanske är annat för andra, men när jag mår så här blir jag liggandes.

32 kommentarer

 1. Men fy så jobbigt att du har mått dåligt dåligt med huvudvärk och inflammation i käken. Jag blir också sängliggandes med migrän och spänningshuvudvärk. Hoppas att det börjar kännas bättre så du orkar jobba 🙂
  Jennysvardag recently posted..Tväromspråket

 2. Men oj, inflammation i musklen måste göra sjukt ont
  Hoppas iaf att huvudvärken släpper snart då de e så sjukt drygt att ha, huvudvärk kan förstöra en hel dag

  Skönt att du fick tid så snabbt
  Wifeey recently posted..Inte Den Bästa Dagen

 3. Men fy, det låter verkligen hemskt jobbigt. Hur kan det blivit en inflammation i muskeln? Hade läkaren någon teori. Soffläge med filmer låter som rätt typ av vila. Hoppas att du får sova bra i natt och att du mår bättre imorgon.
  Hannas krypin recently posted..Här sitter jag

 4. Ligg kvar du och krya på dig ❤ Jätte jobbigt att må dåligt, särskilt när det sitter i huvudet. Man tror inte det egentligen, men när man tänker efter så är det ju inte så konstigt då den styr så mycket ?
  Sen att det blir inflammationer är ju bara skit ?❤
  Ta hand om dig och vila massor ❤
  Sandifighter recently posted..Värk, depression och vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: