Inlägget är i samarbete med fotbutiken.se

Som lärare så får man åka till bassänger med elever med jämna mellanrum. Detta då det ingår i ämnet idrott och hälsa att lära sig att simma. Jag får erkänna att just simningen inte är något jag gillar, dels är det varmt i badhuset och sedan tänker jag alltid på alla fotbakterier som lär frodas där vid bassängerna. Du kan nog gissa glädjen när jag förstod att man kan köpa badskor.

Dessa fantastiska skor, jag menar verkligen fantastiska går att använda vid poolen och kakelplattor utan problem. Dessutom är de så pass funktionella att du kan ha dem på stranden för att inte bränna fötterna i sanden, samt skydda dig mot vassa stenar. För mig som är väldig rädd om fötterna känns det här som ett köp som kommer att bli av. Bara tanken på att slippa oroa mig för att fötterna ska trampa på fel plats gör att ett inköp känns helt rätt. Själv har jag fallet för modellen på bilden ovan, de heter Aqua rosea och är rosa som jag gillar med ett mönster som var lite smått gulligt. Jag vill ju hellre ha något gulligt på mig än inget alls känner jag. Mycket kan man säga om allt nytt som uppfinns, men det här är ju bara fördelar.

4 kommentarer

  1. Va tråkigt att du inte gillar bassängen . Men jag är sån som person som älskar vatten. Men tur alla e olika 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: