Det är höst, och med hösten kommer regnet. Visserligen är det fortfarande några solglimtar då och då, och nog kan solen värma något. Men höstluften talar om att nu kommer kalla årstider och regnet. Det är då man ska pigga upp med LÄNKREGN. Vad är då Länkregn tänker du? Jo gruppen Social media support & share group på Facebook har kommit på denna roliga sak för att visa upp lite bloggtips. Så här nedan följer en härlig liten lista med trevliga bloggare du självklart ska passa på att besöka.

Frökenrödlök
Hannafialotta
Jessica Burman
Yela
Kamillaskamera

30 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: