Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att gå doulautbildningen, det var impulsivt absolut. Jag drömde en novembernatt 2014 att jag befann mig på en förlossning tillsammans med en vän. Vaknade och kände att, jag måste utbilda mig till doula. Sagt som gjort, jag sparade ihop pengarna snabbt och betalade sedan in kursen som jag gick i september och oktober 2015. Jag är inte speciellt impulsiv, utan snarare sådan som överväger allt in i det oändliga. Men doulautbildningen var helt klart ett undantag.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

Fb-Button

20 kommentarer

 1. Det mest impulsiva jag har gjort var nog när vi köpte vår lägenhet i Spanien 2003. Skulle bara hälsa på vänner som köpt där nere ett par år tidigare och sen campa runt i Spanien ett par veckor.

  Såhär såg den ut när vi – helt oväntat och oplanerat – slog till:

  https://amadecasa2009.wordpress.com/2009/08/22/vem_kan_motsta_en_san_lagenhetr/

  Efter tre år flyttade vi ned på heltid och bor där fortfarande. Så ibland kan det impulsiva bli hur bra som helst 😀
  Ama de casa recently posted..Ama, hon som gillar förändringar…

 2. Tänk att man kan bestämma sig spontant för att gå en så viktig utbildning. Har du fått jobba som doula ofta?

  PS. Inte roligt att spendera en fredagsnatt på akuten, men tack och lov verkar läkaren har hittat orsaken till ditt illamående. Håller tummarna att du bli kvitt besvären nu.
  BP recently posted..Bokmärke med vad

 3. Jag är likadan jag måste alltid tänka efter och känna in vad som känns rätt. De få gånger jag har varit impulsiv så har det inte blivit bra. Jag lyssnar alltid på magkänslan först 🙂

 4. Va kul att du gick drt programmet jag tänker att det är bra att man tänker igenom noga innan man bara göra saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: