Tänk ändå att man alltid ska lyckas göra något man absolut inte vill. I skrivande stund har jag lyckats slita med potatisskalaren och skurit mig på tummen. Tur att man har William här hemma, han tog över och jag fick fortsätta grejen med grytan. Den puttrar nu på spisen, William har dock åkt iväg så jag får äta ensam så får han äta senare.

Har en plan att ta en promenad i alla fall, är nästan uppe i mina steg idag men lär försöka ta några till. Jag gillar ju det där med att gå mina steg varje dag, det gör mig piggare på en gång.

Imorgon är det en lång dag, börjar jobba 7:30 och slutar 19:30 senast. Det är föräldramöte och nog känner man sig rätt trött inför tanken på att hänga på jobbet i tolv timmar. Men det blir väl bra när det är över försöker jag att tänka.

Vad gör du idag?

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Alltså nej nek nej och fy fy fy. Att göra illa sig med potatisskalaren är så jäkla smärtsamt. Gryta däremot är ju förjävla gott tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: