Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Grytor och sår.

Tänk ändå att man alltid ska lyckas göra något man absolut inte vill. I skrivande stund har jag lyckats slita med potatisskalaren och skurit mig på tummen. Tur att man har William här hemma, han tog över och jag fick fortsätta grejen med grytan. Den puttrar nu på spisen, William har dock åkt iväg så jag får äta ensam så får han äta senare.

Har en plan att ta en promenad i alla fall, är nästan uppe i mina steg idag men lär försöka ta några till. Jag gillar ju det där med att gå mina steg varje dag, det gör mig piggare på en gång.

Imorgon är det en lång dag, börjar jobba 7:30 och slutar 19:30 senast. Det är föräldramöte och nog känner man sig rätt trött inför tanken på att hänga på jobbet i tolv timmar. Men det blir väl bra när det är över försöker jag att tänka.

Vad gör du idag?

Related Tags:

4 Comments

  1. Alltså nej nek nej och fy fy fy. Att göra illa sig med potatisskalaren är så jäkla smärtsamt. Gryta däremot är ju förjävla gott tycker jag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa