Vackra posters till tonårsrum.

I partnerskap med Desenio.

William fyller hela femton år nästa vecka, närmare bestämt den 3 oktober. Jag förstår knappt hur tiden gått så fort, nyss var han en liten bebis och idag är han en fullfjädrad tonåring som är 192 eller kanske till och med 193 lång. Han har sin egen stil och det älskar jag fullkomligt, precis så ska det vara när man är tonåring. Därmed kändes det som en stor ära att få skriva om företaget Desenio som har helt fantastiska tavlor och posters. William har nämligen önskat sig fina posters till sina väggar, och han har noga påpekat att det inte får vara vita ramar i bilden utan ska vara ett helt foto.

Det här fick mig att inse att jag måste leta efter något som passar honom. Jag vet att han pratat om att han gärna har afrikanska djur på väggarna så som lejon och leopard. William tycker främst om kattdjur så därav tänkte jag att just dessa afrikanska djur skulle passa honom alldeles utmärkt. Han behöver något som kan sättas upp på hans väggar och sedan riktigt bjuder in till det tonårsliv han numera lever. Jag vet att posters är något han vill ha, vi har nämligen suttit på Desenio och kollat på lite tavlor. Allt för att jag som hans mamma ska köpa rätt. Det är nämligen inte bara att köpa till en tonåring, det ska vara helt rätt och sådant vet man först att det är när man frågat honom.

Men som vanligt när jag tittar på saker åt William hittar jag självklart även något till mig själv. Jag såg en så himla fin fjäderposter som jag genast tänkte skulle passa så bra in i mitt sovrum. Men utöver den så fanns det även en jättefin poster med en björn på. Jag älskar verkligen hur den rör sig där med dimman i bakgrunden, den får mig att tänka på en barnbok jag läste som barn med en massa djur som flyttar in i en stuga när det är kallt och blåsigt på vintern. Vackra bilder har alltid tilltalat mig mycket, det kan bero på min högkänslighet som får mig att riktigt känna djupet i en bild. Det kan stundvis kännas som att jag själv befinner mig i bilden när jag tittar tillräckligt länge på något. Det uppstår en känsla inombords som jag har svårt att beskriva. Tänk så glad man blir ändå av fina saker att pryda väggen med, jag vill så gärna pryda våra väggar med dessa otroligt vackra prints.

Vilken är din favorit?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Vackra posters till tonårsrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: