Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Köpte den fina enhörningen på ICA Maxi för två veckor sedan. Strumporna är från Rusta.

Jag handlar nästan alltid på ICA Maxi, det bror på att jag bor i närheten och det således blivit min butik. Dessutom lyckas jag alltid fynda där vilket så klart påverkar även det.

Coop kommer på nästa plats, det är också sådan där storbutik med allt i sitt utbud, och deras ketchup är den enda ketchup jag äter. Äter bara det till korvrätter kanske skall tilläggas.

Vilken butik föredrar du?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

18 kommentarer

 1. Här har vi två butiker, ICA nära och COOP nära, vanligtvis handlar jag på ICA.
  Men det finns vissa varor som bara COOP har som t ex kattsand som vår Lilla Fru Katt gillar.

 2. Jag är uppvuxen med att det handlades på Konsum så för mig är Coops varor det jag föredrar. Men det finns också en ideologisk bakgrund, även om Coop numera inte är vad det varit.
  Kraka recently posted..Måndag & Tisdag

  1. Åh det förstår jag. Vi fick nyligen tillbaka Coop hit igen. Det har varit borta under några år. Jag tycker om Coop för deras stora ekoutbud. Åker dig ett par gånger i veckan i alla fall 🙂

 3. Men åh så gott det såg ut!? Vilken duktig son du har!! Jag älskar sushi, men utbudet är magert i mina trakter. Om jag hade din sons kunskaper skulle jag nog göra sushi själv ganska ofta. Men jag har liksom du inte riktigt det där intresset av matlagning. Jag är mycket mera intresserad av att äta?
  Lillan Kind recently posted..Ett nytt tappert försök

 4. Åh vilka mysiga strumpor! Är de ifrån Ica? Jag föredrar att handla antingen på Willys eller Ica maxi ? Men tyvärr är det bara matöppet som finns närmast oss utan att behöva åka buss så blir oftast att handla där, men tycker de är för dyrt och dåligt utbud egentligen ?
  Yela recently posted..Vart är jag?

 5. Som du har sett eller ser när du läser min blogg (om du vill alltså) så är vi helt överens här igen! ICA är bara bäst och även för mig närmast. Willys har jag bara dåliga erfarenheter av och de sitter i, Hemköp har inga vettiga manuella diskar och COOP måste jag åka cirka fem kilometer för att handla på. Så valet är givet:-)

  PS. Williams sushi såg suveränt goda ut. Så duktig din son är. Å då är han ändå bara 15 år. Du har uppfostrat honom väl kan jag säga. DS.
  BP recently posted..Tråktorsdag med akupunktur och mat

  1. Ja det blir verkligen att man köper där man gillar :). Trist det där med Willys och dålig erfarenhet men vet ju får man det försvinner intresset för att gå dit.
   Eller hur :D, blir så imponerad av honom så ofta 🙂

 6. Blir mest ica här, mest för att det är närmast dock en vanlig liten Ica inte maxi för det finns inte ens tyvärr där ja bor ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: