Williams hemmagjorda sushi.

För två veckor sedan gjorde William sushi. Han är så himla duktig på att laga mat och detta var verkligen hur gott som helst. Imponeras över hans matlagning så ofta. Från mig kommer inte intresset men däremot från hans pappa. Önskar att jag själv var lika duktig på matlagning, men för att vara bra måste man ha intresset och det får jag nog aldrig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Williams hemmagjorda sushi.

  • 26 september, 2019 at 20:35
   Permalink

   Jag tror det är sånt där man måste lära sig tycka om, om man vill gilla det :). Visst är han 😀

   Reply
 • 26 september, 2019 at 17:00
  Permalink

  Men åh så duktig han är! Sushi för mig är något jag aldrig skulle ge mig in på, då det känns så invecklat. Så blir alltid imponernad när andra har gjort det 😀
  Carolina recently posted..Käbbel med problem

  Reply
  • 26 september, 2019 at 20:34
   Permalink

   Visst är han :). Åh förstår det, jag skulle inte heller ge mig på saken 🙂

   Reply
 • 26 september, 2019 at 20:20
  Permalink

  Wow så duktig han är, dom ser faktiskt köpta ut. Roligt att han har sånt intresse för matlagning, han kanske ska utbilda sig till kock? 🙂
  Jennysvardag recently posted..Lyckad köttfärssås

  Reply
  • 26 september, 2019 at 20:33
   Permalink

   Ja han är jätteduktig :). Visst är det fina :).
   Han vill gå Naturvetenskap, men jag tror matlagning är lite av en hobby istället 🙂

   Reply
 • 26 september, 2019 at 20:45
  Permalink

  Jag vete sjutton om min kommentar om sushin hamnade på rätt inlägg…? Kan du flytta kommentaren till rätt inlägg om den hamnat fel?
  Lillan Kind recently posted..Ett nytt tappert försök

  Reply
 • 26 september, 2019 at 20:48
  Permalink

  Men så gott med hemma gjord, alltid velat testa och det är många som gjort hemma så kanske inte så vårt trots allt. Älskar sushi, perfekt ”hämtmat” dessutom tycker jag
  Lexochlogan recently posted..LOGAN 20 MÅNADER

  Reply
 • 26 september, 2019 at 20:50
  Permalink

  Men åh så gott det såg ut!? Vilken duktig son du har!! Jag älskar sushi, men utbudet är magert i mina trakter. Om jag hade din sons kunskaper skulle jag nog göra sushi själv ganska ofta. Men jag har liksom du inte riktigt det där intresset av matlagning. Jag är mycket mera intresserad av att äta
  ?
  Lillan Kind recently posted..Ett nytt tappert försök

  Reply
 • 26 september, 2019 at 21:29
  Permalink

  Men wow så duktig, det hade jag aldrig klarat haha! Önskar jag var bättre på just mat med.

  Reply
  • 26 september, 2019 at 21:49
   Permalink

   Eller hur :D. Du får prova dig fram, kanske du kan testa med bakverk? Och göra liksom baksushis först 🙂

   Reply
 • 26 september, 2019 at 21:50
  Permalink

  Guuud så gott! Sitter ock svarar på alla bloggar när jag nu kommer till din och känt magen kurra i ca 45min? Vi har dock ingen fantastisk sushi eller fantastisk son (ännu) i köket.. så jag ska väl gå och koka lite gröt?

  Reply
  • 26 september, 2019 at 21:51
   Permalink

   Ja verkligen, han är så himla bra på att laga mat :D. Haha förstår det där :-p, du får vänta in tiden 🙂

   Reply
 • 26 september, 2019 at 21:59
  Permalink

  Wooow så gott de där ser ut att vara ?
  Har aldrig ätit de men blir mer o mer sugen på att pröva men dock vegetariskt/vegansk

  Reply
 • 26 september, 2019 at 23:04
  Permalink

  Oj vad duktig han är! Roligt att han är så intresserad av matlagning och lagar hemgjord sushi. Det skulle jag gärna testa att äta. 🙂
  Hanna – Hälsa och träningsglädje recently posted..Just nu:

  Reply
  • 28 september, 2019 at 18:07
   Permalink

   Du får göra :D. Är ganska pilligt tror jag men så gott :). Visst är han duktig 🙂

   Reply
 • 27 september, 2019 at 00:14
  Permalink

  Oj så duktig han var som gjorde sushi! Ser jättegott ut med Jag delar också det intresse att det är kul och laga mat. Och det är nog som du säger man ska nog ha det som intresse lite. Dock har även jag dagar då laga mat kanske inte är så kul 🙂

  Reply
 • 27 september, 2019 at 09:53
  Permalink

  Vad duktig han är och bra jobbat av honom. Kul att han gillar att laga mat och mina barn har också det intresset. <3 Kramis

  Reply
 • 27 september, 2019 at 10:14
  Permalink

  Men wow! Har tänkt så länge att vi ska testa att göra egen sushi men det blir liksom aldrig av. Har tom köpt hem en massa ingredienser mm men nix, det blir inte av. Nu fick jag en liten spark i baken.. kanske i helgen 🙂 Då skulle dottern bli glad för hon har velat testa att göra det länge, men är inte lika företagsam som din son, så hon gör inte det själv ha ha! Gott är det iaf!
  Popprinsessan recently posted..Kurs med fluff

  Reply
  • 28 september, 2019 at 18:05
   Permalink

   Hoppas du gjorde sushi, det är jättegott :D. Ja det är ju så där med maten också man ska ju få det gjort. Sonen tycker det är kul vilket jag gillar 😀

   Reply
 • 27 september, 2019 at 10:43
  Permalink

  Mums med sushi. Det var länge sen man åt det har aldrig gjort hemma gjord sushi heller

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: