Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Williams hemmagjorda sushi.

För två veckor sedan gjorde William sushi. Han är så himla duktig på att laga mat och detta var verkligen hur gott som helst. Imponeras över hans matlagning så ofta. Från mig kommer inte intresset men däremot från hans pappa. Önskar att jag själv var lika duktig på matlagning, men för att vara bra måste man ha intresset och det får jag nog aldrig.

36 Comments

  1. Sushi ser så galet gott ut men jag fixar inte konsistensen alls vilket är trist. Vad duktig sonen är som fixar egen. Det kan inte vara det lättaste

  2. Men åh så duktig han är! Sushi för mig är något jag aldrig skulle ge mig in på, då det känns så invecklat. Så blir alltid imponernad när andra har gjort det 😀

  3. Men så gott med hemma gjord, alltid velat testa och det är många som gjort hemma så kanske inte så vårt trots allt. Älskar sushi, perfekt ”hämtmat” dessutom tycker jag

  4. Men åh så gott det såg ut!? Vilken duktig son du har!! Jag älskar sushi, men utbudet är magert i mina trakter. Om jag hade din sons kunskaper skulle jag nog göra sushi själv ganska ofta. Men jag har liksom du inte riktigt det där intresset av matlagning. Jag är mycket mera intresserad av att äta
    ?

  5. Guuud så gott! Sitter ock svarar på alla bloggar när jag nu kommer till din och känt magen kurra i ca 45min? Vi har dock ingen fantastisk sushi eller fantastisk son (ännu) i köket.. så jag ska väl gå och koka lite gröt?

  6. Oj så duktig han var som gjorde sushi! Ser jättegott ut med Jag delar också det intresse att det är kul och laga mat. Och det är nog som du säger man ska nog ha det som intresse lite. Dock har även jag dagar då laga mat kanske inte är så kul 🙂

  7. Men wow! Har tänkt så länge att vi ska testa att göra egen sushi men det blir liksom aldrig av. Har tom köpt hem en massa ingredienser mm men nix, det blir inte av. Nu fick jag en liten spark i baken.. kanske i helgen 🙂 Då skulle dottern bli glad för hon har velat testa att göra det länge, men är inte lika företagsam som din son, så hon gör inte det själv ha ha! Gott är det iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: