I torsdags var jag till Ta till vara, du förstår nog lyckan jag kände när jag såg detta pussel. Som ni vet samlar jag på My little pony och tillbehör. Det är 80-talets variant som ligger mig varmt om hjärtat så när jag hittar såna här saker blir jag onekligen varm inombords. Du förstår nog vilken lycka, ett My little pony pussel!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: