Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Ett pussel.

I torsdags var jag till Ta till vara, du förstår nog lyckan jag kände när jag såg detta pussel. Som ni vet samlar jag på My little pony och tillbehör. Det är 80-talets variant som ligger mig varmt om hjärtat så när jag hittar såna här saker blir jag onekligen varm inombords. Du förstår nog vilken lycka, ett My little pony pussel!

16 Comments

  1. Älskade my little ponny med, och har en hel del kvar sparat vilket är väldigt kul. Tjejerna lekte med dem förr och Lex tycker de är så fina. Förstår din lycka

  2. Men så sött pussel. De gamla my litte ponnys är ju helt underbara ❤ Vet ju att du gillar sånt, så jag förstår vilken glädje du måste känt ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: