Jag har länge tittat på denna kakburk som finns på ICA MAXI. Grejen är den att jag gillar burkar och fyller dessa med diverse olika saker som kan vara bra att ha.

Idag har jag dock hängt i Kniva, tanken var egentligen bara att åka och hämta min gryta vi hade igår på Williams kalas. Mer om det kommer jag skriva i ett annat inlägg, men hur som helst tillbaka till Kniva. Det blev att jag stannade kvar. Björn har under sommaren och arbetat med huset och grävt och installerat massa saker. Eftersom han nu skulle gräva igen på utsidan så stannade jag kvar och passade så inga stora stenar skulle förstöra.

Jag tycker om att befinna mig i Kniva, det är tyst och lugnt där. Jag får rensa tankarna en stund och som du nog vet vid det här laget är jag en sådan som tänker i massor hela tiden. Där när jag är med naturen så stängs tankarna ner en stund, det är skönt och jag får något nytt att lägga fokus på.

Fb-Button

34 kommentarer

 1. Burken du köpte var värkligen super fin? vad skönt att du kunde vara där en stund och Sedan så stänga ner tankarna en liten stund ❤️
  Amanda recently posted..Min vecka

 2. Vilken fin bruk som du har köpt. Mumin serien är så fin, jag har tänkt många gånger att jag ska börja samla på mumin serien. Så skönt att du har ett ställe där du kan rensa tankarna, det behöver man ha 🙂
  Jennysvardag recently posted..Testar hårfärger

 3. Vilken fin burk du köpt! Det var lite otippat att den kommer från Maxi. Måste spana in nästa gång jag kommer dit. Se om den finns här där jag bor. Det är ju bra med burkar till alla smågrejer man samlar på sig.
  Hannas krypin recently posted..Hej då vecka 40

 4. Så fin burk! Skönt att ha ett ställe att rensa tankarna på. När jag bakar kan jag släppa allt annat och bara fokusera på det.

 5. Jag gillar också burkar, speciellt kakburkar samlar jag på mig ? Denna var super söt.
  Skönt att ha ett sånt ställe som bara ger en lugn.

 6. Jag är likadan jag tänker också mycket och hela tiden så jag förstår dig. Jag tycker också att komma ut i naturen hjälper för att kunna låta tankarna vara. Vart hittar du alla motiv på mumin? 😀

 7. åhh vilken fin burk, ja har också en kakburk med mumin fast en svart den såldes på också på ica förut. måste hålla utkik efter denna nu också mumin saker kan ajg bara inte få nog av dom är ju så fina 😀 <3
  jessica recently posted..Söndagslistan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: