Min skapande familj. Julkulor & porträtt.

För några år sedan bad jag min mamma göra julgranskulor med namn. Jag följde som barn och ung Days of our life och där fick varje medlem en egen julgranskula med namn. Så bad min mamma göra ett par åt mig. Sedan dess har hon skapat även till andra. Priserna ser du här ovan, de är väldigt billiga. Vill du beställa kan du klicka här.

Min lillasyster målade av mig i torsdags. Blir så imponerad, hon är 22 år min syster. Hon finns på Instagram under namnet tenshin_kun om ni vill följa och kolla in hennes sida.

Jag är den enda i min familj som inte skapar något. Min bror tecknar och målar också, likaså min andra syster. Det enda jag kan skapa är bilder med kameran eller skriva.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Min skapande familj. Julkulor & porträtt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: