För några år sedan bad jag min mamma göra julgranskulor med namn. Jag följde som barn och ung Days of our life och där fick varje medlem en egen julgranskula med namn. Så bad min mamma göra ett par åt mig. Sedan dess har hon skapat även till andra. Priserna ser du här ovan, de är väldigt billiga. Vill du beställa kan du klicka här.

Min lillasyster målade av mig i torsdags. Blir så imponerad, hon är 22 år min syster. Hon finns på Instagram under namnet tenshin_kun om ni vill följa och kolla in hennes sida.

Jag är den enda i min familj som inte skapar något. Min bror tecknar och målar också, likaså min andra syster. Det enda jag kan skapa är bilder med kameran eller skriva.

30 kommentarer

 1. Åh de julkullorna minns jag nu, de e så otroligt fina ?
  Din mamma är verkligen duktig och din syster är oxå väldigt duktig med att rita ?

 2. Din mammas kulor är så himla fina. Blev allt sugen på att beställa ett gäng. Din syster är så duktig på att måla. Kul det där hur olika man är i en syskonskara. Tänker dock att både bloggen och fotografering är ju också en sorts kreativitet. Så ni fick en del allihop.
  Hannas krypin recently posted..Jag drömde att jag åt godis

 3. Du är ju visst kreativ och skapar fina bilder med kameran,
  tänker på månadsbilderna Du tar på Din kompis små sötnosar.

 4. Ja ni är onekligen en skapande familj, och bland de skapande ingår även du. Det är en minst lika ädel konst att skapa text och illustrera den med sina bilder? Julgranskulorna är jättefina, och det är också porträttet av dig? Jag vet inte om du har försökt att teckna eller måla, men det handlar mycket om att verkligen se det man ska avbilda?
  Lillan Kind recently posted..Celebert besök hemma hos mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: