Att pryda din vägg.

Inlägget är i samarbete med BestCanvas.se

Har du någonsin tänkt på hur det var på tiden när du fortfarande framkallade dina foton? Du vet när man hade album och foton i en hög man bläddrade i för att verkligen titta på foton och minnas. Jag kommer ihåg mammas album på mig när jag var liten, det var en brun pärm och där brukade jag gå igenom bild efter bild. William har några få foton framkallade och resten ligger på datorn. Detta till trots att jag älskar fotografier och både framkalla så mycket mera.

Det är här som jag fullkomligt älskar fototavla med ram som visar dina personliga foton. För nog vill man ändå visa sina finaste foton på duk istället för i datorn? Det blir ju helt klart något annat när du kan visa dina bilder för människor som hälsar på, som således kan begrunda och analysera dina foton?

Visste du att BestCanvas.se erbjuder jättefina ramar så fotona ser ut som rena konstverk? Jag älskar ramar runt tavlor, det är nämligen något speciellt för mig när man ramar in ett foto. Det är dessutom enkelt att göra sin egen canvas, då du väljer steg för steg hur bilden ska se ut, och du dessutom får fram ditt foto i en storlek som medför att den verkligen syns. När man väl får hem sin Canvas så tänker jag att man verkligen ska välja den rätta platsen för fotot, där så många som möjligt kommer att se den. För mig brukar det därmed bli givet inne i vardagsrummet. Det är ändå där flest människor är i rörelse i mitt hem. Jag är sådan som tar med mig gästerna till soffan, jag vet att andra använder köket men för mig är soffan stället där jag möter mina vänner.

Någonstans vill jag ju att mina foton skall synas för andra, det är nog ingen hemlighet för dig att jag fullkomligt älskar att fotografera. Intresset kom redan på högstadiet och har sedan fortsatt genom åren. Det är därmed helt galet att jag istället för att visa upp mina bilder låter dem ligga i mappar på en externhårddisk. Detta ska jag bli bättre på, nu skall en canvas beställas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Att pryda din vägg.

 • 17 oktober, 2019 at 18:13
  Permalink

  Verkligen ett super bra tips! Man framkallar alldeles för lite bilder nu för tiden! Det är ju som du säger; mycket roligare att titta så!
  Sanna recently posted..Rosa naglar ♡

  Reply
 • 17 oktober, 2019 at 21:12
  Permalink

  Åh jag älskar fotoalbum, sådan nostalgi och fin känsla att kolla på framkallade foton. Jättekul att få det på en canvas till väggen också! Tack för tips 🙂
  Yela recently posted..Brand hos grannarna

  Reply
  • 17 oktober, 2019 at 21:41
   Permalink

   Ja eller hur, man saknar den där tiden när foton faktiskt fanns för att titta på 🙂

   Reply
 • 17 oktober, 2019 at 21:14
  Permalink

  Håller med dig! Jag älskar canvastavlor! Beställer ofta de till min släkt i födelsedagspresent eller julklapp eller så! Så fint att ha fina personliga tavlor på väggarna <3
  Tina recently posted..Frågestunden avslutad!

  Reply
 • 17 oktober, 2019 at 21:37
  Permalink

  Tack för tipset tummen upp ska absolut kolla in BestCanvas.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: