Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Idag ställer vi tillbaka möblerna och därmed klockan. Fast får erkänna att jag ställde tillbaka möblerna redan igår, dock ej klockan. Jag påverkas absolut av detta med att ställa fram och tillbaka klockan. Det är onekligen någonting som stör mig, och jag förstår inte syftet alls.

Igår hade jag Partylite här hemma hos mig. Då diskuterades just detta, och min vän Lisa samt Williams farmor pratade om hur jobbigt det är att ha småbarn med sådant. Det är det ju, helt plötsligt ska barnen gå och lägga sig en timme senare, och visst man får sova en timme längre men jag minns det där jobbet med att natta när tiden ställdes om. Jag hoppas verkligen vi slutar med detta snarast.

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan
Klimakteriehäxan

13 kommentarer

  1. Har ju helt missat det här med att klockan ska ställas om, googlade lite och visst är det nu på Söndag? Gillar inte heller att man ska ställa om, så mycket bättre att ha en tid året runt. Om jag minns rätt så röstade man iallafall för att ta bort vintertid så håller tummarna för det!
    Yela recently posted..En fråga till dig

  2. Första dagen man ställt om klockan känns hela dagen fel men sedan brukar det bli som vanligt igen. Mörkare tidigare bara ❤

  3. Jag påverkas också av det att vi byter tid nu och tycker inte vi borde behöva göra detta då det rubbar min sömn ett tag. Så ja jag påverkas rätt mycket. 🙂

  4. Jag hatar den där onödiga tidsomställningen mellan sommar- och vintertid. Att man ändrar tiden då man åker “sidledes” här i världen, det fattar jag. Men ta bort den dumma ändringen dom gör varje vår och vinter till ingen nytta som helst!
    Ama de casa recently posted..Ett VÄLDIGT bra valresultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: