Paniken som uppstår när…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När man vaknar mitt i natten och tror att man försovit sig men inte har det. Jag vaknar alltid innan klockan, ändå tycks min kropp väldigt ofta tro att klockan är mer än den är. Så jag kan vakna tre och tro att nu är klockan halv sju och hur ska jag hinna med allt innan jobbet? Inte direkt kul för sömndepåerna att ha det så där. Men så fungerar jag.

Har du något där paniken uppstår?

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan
Klimakteriehäxan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Paniken som uppstår när…

 • 30 oktober, 2019 at 18:51
  Permalink

  Den panikkänslan kan jag inte minnas att jag upplevt;-) När jag fortfarande jobbade vaknade jag endast till en tjutande väckarklocka. Nu som pensionär vaknar jag när jag vaknar så att säga…
  BP recently posted..Träd och panik

  Reply
 • 31 oktober, 2019 at 00:26
  Permalink

  Hahaha ja det händer mig med ibland att jag vakar upp och tror att jag har missat något eller när man vaknar och tror att det är en dag man har något inbokat och sen så är det inte de. Den stressen alltså 🙂

  Reply
 • 31 oktober, 2019 at 15:32
  Permalink

  Gud ja hatar när de blir så..minns jag jobbat fm en gång och vilade på em, sååå hade ställt kl på 19:00 men då larmet ringde så fick ja för mig kl va 07:00 på morgonen o att ja snoozat och försovit mig, tills sambon sa; men du har jobbat färdig idag..de är ju fan på kvällen..tills jag kolla på mobilen att den inte alls var 07:00 utan 19:00 hahah men snacka om paniken och att pulsen var över 9974874 hahahah xD
  Tess recently posted..Man är lite små seg!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: