Presentkort och ett Muminhus i form av en mugg.

Jag hade turen att få ett presentkort på Åhléns i måndags. Så jag passade på att gå in och spana. Det fick bli en Muminmugg med Muminhuset på. Tycker det var himlans söt.

Det där med presentkort är helt klart min grej, det känns ju nästan som att man får handla gratis på sätt och vis. Nu fick jag betala 99:- för denna men ändå, jag hade ett presentkort på 100 kronor så det var jättebra pris tycker jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Presentkort och ett Muminhus i form av en mugg.

 • 30 oktober, 2019 at 13:10
  Permalink

  Varifrån får du alla dessa presentkort? Hehe! Men håller med, älskar presentkort och muggen var super fin.

  Reply
  • 30 oktober, 2019 at 20:45
   Permalink

   Jag är med i olika paneler på nätet :D. En där man scannar allt man handlar, en där man svarar på konsumentfrågor och så lite annat :D.

   Reply
 • 30 oktober, 2019 at 13:16
  Permalink

  Åh men va fin de är så himla söta
  Vilken tur du har å få presentkort är det på den där bingon eller tipspromenad ? Roligt i vart fall kram o fin onsdag
  Ullie recently posted..Visningshus kan bli ditt

  Reply
 • 30 oktober, 2019 at 17:34
  Permalink

  Jag har faktiskt inte fallit för Mumin-hetsen 😛 Vilket jag är glad för då jag inte får plats med fler koppar i mitt skåp haha
  Jennifer recently posted..Han fick träffa sin fina..

  Reply
  • 30 oktober, 2019 at 20:44
   Permalink

   Mumin har väl varit populärt i många år. Jag önskade mig Muminhuset från det jag var liten. Så när William var runt året köpte jag ett till honom 😉

   Reply
 • 30 oktober, 2019 at 18:47
  Permalink

  Alltid fint att få presentkort. Av nån anledning glömde jag tyvärr bort dom förr 🙁 vilken ångest. Har börjat bli bättre nu att komma ihåg dom. Jättebra ju med såna kort. Får på Akademibokhandeln mest.

  Reply
  • 30 oktober, 2019 at 20:41
   Permalink

   Ja verkligen älskar när man får sånt. Så tråkigt att du glömmer bort dina :/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: