Jag hade turen att få ett presentkort på Åhléns i måndags. Så jag passade på att gå in och spana. Det fick bli en Muminmugg med Muminhuset på. Tycker det var himlans söt.

Det där med presentkort är helt klart min grej, det känns ju nästan som att man får handla gratis på sätt och vis. Nu fick jag betala 99:- för denna men ändå, jag hade ett presentkort på 100 kronor så det var jättebra pris tycker jag.

8 kommentarer

  1. Varifrån får du alla dessa presentkort? Hehe! Men håller med, älskar presentkort och muggen var super fin.

  2. Alltid fint att få presentkort. Av nån anledning glömde jag tyvärr bort dom förr 🙁 vilken ångest. Har börjat bli bättre nu att komma ihåg dom. Jättebra ju med såna kort. Får på Akademibokhandeln mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: