Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Halloween idag, köper du godis & pyntar med spöken?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I år blir det inte något Halloweenfirande. William har dragit ner till Skåne och staden Malmö idag för att träffa sina kusiner, farbror och farbrorns fru. Den ena av kusinerna föddes i september och den andra är tre år. Två tjejer, och William har inte träffat treåringen på ett år tror jag och yngsta aldrig. Det blir ju lite så med avstånden. Till Skåne har William åkt med sin faster, jag lämnade av båda vid tåget strax efter åtta idag.

Hur som haver, eftersom William inte är hemma blir det heller inget halloween firande här. När William var mindre brukade vi gå upp till grannarna som hade spökfest, men de båda killarna har så här i tonåren vuxit ifrån varandra.

Om någon nu tror att jag blir ensam ikväll så kan jag berätta att min mamma är på väg ner för att stanna över natten. Så vi tillsammans med min bror ska äta gott och umgås ikväll. Det blir en fin liten stund utan halloweenfirande.

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan
Klimakteriehäxan

30 Comments

 1. Undrar om jag gjorde rätt nu, hmmm…. jag har i alla fall bloggat om Halloween och länkat till dig så jag hoppas det funkar 😀 Jag är fortfarande lite av nybörjare när det gäller det här med utmaningar men försöka duger! Ha en fin onsdag

 2. Jag firar inte Halloween och har inte gjort sedan jag var liten. Pyntade inte o sånt men klädde alltid ut oss och gick ut på Bus eller godis, haha 🙂

 3. Jag pyntar dessvärre inte hehe 😉 Men tycker ändå halloween är mysigt, spec å åka till gravarna och se alla gravljus som lyser, bara att se att vissa tänker på de döda och de som gått bort <3

 4. Nix pix inget halloweenfirande då jag skickade i väg Elin tidigare under eftermiddagen,
  hon följde med min Carina hem… ska sova hos Carina i natt och sedan vara hos en kompis som bor ett par mil utanför Örnsköldsvik under helgen.

  För tillfället är det bara jag å the dogs hemma 🙂

  Jag hoppas Du har en fin torsdag, kram

 5. Jag ÄLSKAR Halloween och firar i normala fall fullt ut! Men i år ser det lite annorlunda ut eftersom det finns en bebis med i bilden. Finns inte riktigt tid till allt man brukade göra tidigare år :p

 6. Jag har aldrig varit duktig på att fira halloween, kanske blir lite skillnad nu när man har en dotter när hon blir lite äldre!m,vem vet! Men vad mysigt att din mamma och bror kommer så ni kan äta gott och mysa så du slipper sitta själv ?hoppas ni hade en fantastisk kväll!❤️

 7. Jag själv älskar halloween och allt som har med det att göra 🙂 Älskade att gå bus eller godis när jag var liten. Tyvärr så kommer det inga barn hit och ringer på dörren och jag och sambon är i princip hemma och sover och åker tillbaka till jobbet så känns tråkigt att pynta och hålla på när man knappt får se det. Egentligen så skulle jag vilja satsa och pynta hela lägenheten men jag har varken tid, ork eller pengar för det haha, får bli ett annat år.

 8. Jättekul att du, din mamma och din bror träffas. Jag menar Halloween är ju ändå nuförtiden mest en stor kommers och konstigt nog tycker jag att Halloween är mest för barn à la ”bus eller godis”. Å den traditionen håller ju på att dö ut.
  Hoppas ni hade en toppen kväll:-)

 9. Nej, jag firar inte halloween. När barnen var små kunde jag möjligen ställa en pumpa på trappan. 😉 Men ingen i vår familj har visat något intresse för detta. Däremot tänder jag gärna ljus och/eller besöker en kyrka/kyrkogård under själva allhelgonahelgen.

  Hoppas William får en trevlig vistelse i Skåne och du, din mamma och bror hade en trevlig kväll på hemmaplan!

  Ha det gott.

  1. Man ska ju välja sina traditioner utefter vad man själv vill och det låter som ni har bra traditioner som funkar för er :D. Han har det nog bra för jag har inte hört ett ljud från honom :D. Men längtar massor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: