Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu är inte bilden tagen precis idag, men den är tagen för en vecka sedan. Den speglar naturen i Dalarna just denna november. Nakna träd och ganska mycket kyla. Det märks att vintern är nära nu.

Hur ser naturen ut hos dig?

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka

22 kommentarer

  1. Så fin bild!! Här är det ännu lite löv på träden och inte fullt så kallt hehe, hoppas vi får snö till jul bara! Händer väldigt sällan här nere 😉 Varit riktigt fint väder de senaste dagarna med klarblå himmel och sol! Dock vänder det idag och ska vara molnigt och regn så långt fram jag kan se haha 🙁

  2. Första november och jag tänker att snart har ännu ett år passerat… tycker det faktiskt går rysligt fort.
    Fin bild, Du bor verkligen vackert.
    Såg på Halv 8 hos mig från Hedemora och ja jag hoppas vi kommer i väg med husvagnen till sommaren och kan besöka Ditt Dalarna.

  3. Det ser ungefär ut så här med det är fortfarande löv kvar men träden är mer och mer nakna nu. Skulle tro att de första snön kommer nu i november, det känns som det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: