Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Mumin kopp: Ninni det osynliga barnet, och ett saknat tak.

I tisdags var jag ner på stan en vända för att handla linsvätska. Jag hade dessutom 100 kr i presentkort samt en rabattcheck på 50 kronor på Åhléns som jag passade på att nyttja. Det fick bli en Mumin mugg med Ninni Det osynliga barnet, jag såg även att de fått in taken till Muminhusets mugg som jag fick på presentkort tidigare, detta saknades då så jag frågade om jag fick ta detta. Det fick jag, jättekul för mig för ser liksom mer rätt ut nu.

Tänk så glad man kan bli av en mugg ändå.

34 Comments

 1. Så härligt med presentkort! Jag gillade alltid avsnittet så mycket som hon var med i när jag var liten! Visste inte att det fanns ett sånt där tak men så gulligt det var!

 2. Tittade på de muggarna sist jag var på Åhlens. Sparar inte på något men vill göra det. Roligare att handla då det blir lite billigare också. Sådant gillas.

 3. Jag vet att du frågade om jag hade några muggar med mumin och nej det har jag inte. Men jag har önskat mig det i present. Älskar mumin har gjort det sedan jag har varit liten ? Så dessa muggar vill jag också ha ?

 4. Äger inga Muminkoppar men skulle verkligen vilja, de är ju så fina! Älskar den du köpte & taket var ju så gulligt också. Perfekt när man har presentkort & rabattcheck ? Önskar dig en jättefin helg nu vännen ?

 5. Men så himla roligt!! Muggarna älskar jag men det har liksom aldrig blivit av att börja samla på dom som så många gör…jag är lite sen av mig på det sättet 😉 Däremot har jag ett par i grannbyn som samlar, en av deras muggar betalade dom mer än 70 000 för!! Alltså sjuttiotusen!!!!!!!!!!! Men är man samlare så är man 😀 Det var den dyraste muggen i Sverige just då….. Nu önskar jag dig en underbar helg.

  1. Åh förstår, jag har lite porslinsdille och handlar en hel del sådant. Blir glad av fina muggar :). Jag har hört om det där med muggen misstänker att det är den där från Fazer? Hört om den, snacka om lycka om man skulle hitta en sådan liggandes på loppis 😉

 6. Får man fråga var du får alla presentkort ifrån, hehe? Du verkar ha det ofta. Smidigt iallafall! Muggen var super fin. Bra att du fick tag i taket nu med.

 7. Så fin mugg!
  Mumin är sånt samlings objekt va? Typ man kan samla på de så är de värda massor. Vet inte om de e sant eller inte haha. Fin är den. 🙂

 8. Min syster jämfördes ofta med Ninni av en gammal klasskamrat till mig? Den där koppen har jag också i min samling. Muminkoppar är bäst❣?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: