Mumin kopp: Ninni det osynliga barnet, och ett saknat tak.

I tisdags var jag ner på stan en vända för att handla linsvätska. Jag hade dessutom 100 kr i presentkort samt en rabattcheck på 50 kronor på Åhléns som jag passade på att nyttja. Det fick bli en Mumin mugg med Ninni Det osynliga barnet, jag såg även att de fått in taken till Muminhusets mugg som jag fick på presentkort tidigare, detta saknades då så jag frågade om jag fick ta detta. Det fick jag, jättekul för mig för ser liksom mer rätt ut nu.

Tänk så glad man kan bli av en mugg ändå.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “Mumin kopp: Ninni det osynliga barnet, och ett saknat tak.

 • 22 november, 2019 at 20:15
  Permalink

  Så härligt med presentkort! Jag gillade alltid avsnittet så mycket som hon var med i när jag var liten! Visste inte att det fanns ett sånt där tak men så gulligt det var!
  Sanna recently posted..Grey as the weather !

  Reply
 • 22 november, 2019 at 20:57
  Permalink

  Gullig den var! Ibland är det små saker som piggar upp… behövs verkligen extra just nu! Ha en fin fredag ?

  Reply
 • 22 november, 2019 at 22:20
  Permalink

  Tittade på de muggarna sist jag var på Åhlens. Sparar inte på något men vill göra det. Roligare att handla då det blir lite billigare också. Sådant gillas.

  Reply
  • 22 november, 2019 at 22:21
   Permalink

   Ja visst är det så :D. Kan rekommendera dig att börja samla på muggar eller koppar det är jättekul 🙂

   Reply
 • 23 november, 2019 at 00:38
  Permalink

  Jag vet att du frågade om jag hade några muggar med mumin och nej det har jag inte. Men jag har önskat mig det i present. Älskar mumin har gjort det sedan jag har varit liten ? Så dessa muggar vill jag också ha ?
  Amanda recently posted..Fredag och kväll

  Reply
 • 23 november, 2019 at 01:50
  Permalink

  Äger inga Muminkoppar men skulle verkligen vilja, de är ju så fina! Älskar den du köpte & taket var ju så gulligt också. Perfekt när man har presentkort & rabattcheck ? Önskar dig en jättefin helg nu vännen ?
  Yela recently posted..Fredag

  Reply
  • 23 november, 2019 at 06:57
   Permalink

   Ja de är verkligen det. Färgglada ?. Ja det är verkligen perfekt med sånt blir ju billigt.

   Reply
 • 23 november, 2019 at 08:43
  Permalink

  Men så himla roligt!! Muggarna älskar jag men det har liksom aldrig blivit av att börja samla på dom som så många gör…jag är lite sen av mig på det sättet 😉 Däremot har jag ett par i grannbyn som samlar, en av deras muggar betalade dom mer än 70 000 för!! Alltså sjuttiotusen!!!!!!!!!!! Men är man samlare så är man 😀 Det var den dyraste muggen i Sverige just då….. Nu önskar jag dig en underbar helg.

  Reply
  • 24 november, 2019 at 12:35
   Permalink

   Åh förstår, jag har lite porslinsdille och handlar en hel del sådant. Blir glad av fina muggar :). Jag har hört om det där med muggen misstänker att det är den där från Fazer? Hört om den, snacka om lycka om man skulle hitta en sådan liggandes på loppis 😉

   Reply
 • 23 november, 2019 at 08:51
  Permalink

  Vilket bra köp och så fin den är. Fint att det löste sig med taket nu också. Komplett ska det vara 😀
  Znogge recently posted..Ibland tackar man…

  Reply
 • 23 november, 2019 at 08:58
  Permalink

  Men vilken fin mugg du har hittat ❤️ jag gillar med muggar som piggar upp en ?
  Amanda recently posted..Gästbloggare

  Reply
 • 23 november, 2019 at 09:07
  Permalink

  Får man fråga var du får alla presentkort ifrån, hehe? Du verkar ha det ofta. Smidigt iallafall! Muggen var super fin. Bra att du fick tag i taket nu med.

  Reply
 • 23 november, 2019 at 10:11
  Permalink

  Åh så fina,. älskar Muminporslin. Det är så himla fint 🙂
  Lisa recently posted..Favoriter

  Reply
 • 23 november, 2019 at 10:12
  Permalink

  Så fin mugg!
  Mumin är sånt samlings objekt va? Typ man kan samla på de så är de värda massor. Vet inte om de e sant eller inte haha. Fin är den. 🙂

  Reply
  • 24 november, 2019 at 12:33
   Permalink

   Visst är den :). Ja precis det är såna man kan samla på så blir de värda saker med tiden 🙂

   Reply
 • 23 november, 2019 at 15:32
  Permalink

  Den där koppen skulle jag bevöva, jag som alltid känt mig som det osynliga barnet ❤
  Jättefin kopp, härligt med rabatter ❤❤

  Reply
 • 7 februari, 2020 at 23:31
  Permalink

  Min syster jämfördes ofta med Ninni av en gammal klasskamrat till mig😂 Den där koppen har jag också i min samling. Muminkoppar är bäst❣🎉

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:12
   Permalink

   Så spännande, var hon sådan som var osynlig av sig? Vissa människor är ju så :). ÅH så kul :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: