Förra onsdagen fixade jag mina naglar. Har glömt visa upp dessa så gör det idag istället. Var lika nöjd som alltid, idag eller mot eftermiddagen snarare ska jag fixa fransarna också.

Men först ska jag jobba 7:30-11:00. Sedan hem en snabbis innan jag ska åka och besikta bilen. Eftersom jag då redan befinner mig på Ingarvet så tänkte jag spana in PMU och Ta till vara och drar efter det till Borlänge och kollar in Erikshjälpen och kanske deras Ta till vara samt Emmahaus. Sen spanar jag väl in stan en vända tänker jag innan fransarna ska göras. Efter det är det Amningskurs för blivande föräldrar på Borlänge sjukhus, det blir sista tillfället för i år. Vi kommer köra en kurs på Falu lasarett i januari sen så det bli bra.

Igår åt jag, William och Björn lite julmat tillsammans. Så himla gott, småbörjade lite hemma liksom. På torsdag om en vecka ska jag på julbord med jobbet. Nu är det verkligen den tiden på året igen.

Nej nu lär jag hoppa upp ur sängen, duscha och bege mig mot jobbet! Sista arbetsdagen för denna vecka!

17 kommentarer

 1. Visst är det härligt att pyssla om sig själv? Vackra händer med vårdade naglar och spännande ögon med lite extra färg och form på fransarna.
  Blir sugen på julmat men det får dröja någon vecka eller så. Så viktigt för blivande och nyblivna mammor att få hjälp med att kunna amma sin små nyfödda.

 2. Så snyggt med fina naglar, saknar att ha mina snygga som jag hade förr så blir absolut inspirerad av dina nu ju. Julmat är ju så gott, vi har redan ätit julskinka i alla fall

 3. Vilket härligt pass du hade idag =) hoppas besiktningen gick bra och att den inte fick några prickar =). Fina julnaglar du har gjort =) ha en bra torsdag =)

 4. Naglarna blev verkligen jättefina, vad mysigt att ni åt julmat. Jag har inte ätit någon julmat än tror jag väntar till jul men man blir ju lite sugen. 🙂

 5. Snygga naglar 🙂
  Tjuvstart med julmat… ja just så här i början av första advent är det lite gott med julmat, sedan blir det allt för mycket upprepning och repriser 😉
  Du verkar ha fullt upp… lägg in vila oxå så Du orkar med livet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: