Så trött och nedräkning.

Hur trött får man vara innan det räknas som ohälsosamt? Skämtet ligger i blandning med allvaret, igår sov jag 25 minuter på jobbet under min rast, 1 timme och 25 minuter när jag kom hem och somnade strax efter 21 och sovit tills nu. Jag fixar inte detta konstanta mörker.

En till sak jag inte fixar i denna trötthet är att svara på kommentarer. Den saken ska bli galet skön nu under livet som påbörjas imorgon 11:00. Då kommer jag äntligen kunna svara er allihopa.

Idag står det jobb på schemat, ett besök på vårdcentralen samt JulMosaik på Williams skola. Misstänker att det kommer kännas vemodigt denna gång. Den sista, efter tio år är allt som sker detta år sista gången. Jag har varit så nöjd med William skola, det känns i hjärtat att behöva lämna det kapitlet i boken för nya kapitel och än så länge oskrivna bland.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Så trött och nedräkning.

 • 18 december, 2019 at 07:56
  Permalink

  Trött… ja, jo jag vet.

  Jag skyller delvis på mörkret… jag hoppas jag ska känna mig piggare när det väl bli ljusare.
  Har Du testat med D vitamin? Kan ju hjälpa…

  Reply
 • 18 december, 2019 at 08:55
  Permalink

  Oj vad länge du sov! Det är jobbigt med det här mörkret och känner själv hur trött jag är. Egentligen tror jag inte att det är “normalt” att vara trött. Frågan är bara hur man kan vända på det och bli piggare när det är så grått och eländigt ute… Jag svarar inte ofta på kommentarer längre, mer om det är någon specifik fråga. Kan tänka mig att att det känns lite sorgligt med sista julshowen. Men det kommer bli bra det nya med tror jag.
  Hannas krypin recently posted..En julig lista från Spiderchick

  Reply
  • 19 december, 2019 at 17:32
   Permalink

   Ja verkligen känns som man blir extra trött så här års. Ja det känns så, kommer bli ledsamt.

   Reply
 • 18 december, 2019 at 19:12
  Permalink

  Nej, det låter inte optimalt att vara så trött, tyvärr. Kanske är bra att ta prover för att se hur allt står till? Vet hur det är att känna sig helt utan ork, och det är inte kul ❤

  Reply
  • 19 december, 2019 at 17:31
   Permalink

   Nej fy, jag vet dock att jag blir så här denna tid på året. Tror det är avsaknad av ljus 🙂

   Reply
 • 18 december, 2019 at 21:47
  Permalink

  Håll ut några dagar till, på söndag vänder det, även om det går långsamt, men det går åtminstone åt rätt håll…
  BP recently posted..Stora jullistan 2019

  Reply
 • 19 december, 2019 at 07:31
  Permalink

  Skönt att ni trivts så bra med skolan och jag förstår verkligen att det kommer kännas vemodigt att lämna den. Här är det lite tvärsom, dottern vill bara bli klar med nian men jag vet att det kommer att bli en kamp ändå till målet och skolan är inte helt till belåtenhet.
  Ta hand om dig fina du ❤
  Mina recently posted..Lucka 18 i julkalendern

  Reply
 • 19 december, 2019 at 12:24
  Permalink

  Så efterlängtad långledighet, samma här trött så det inte är klokt, dessutom har ju Logan vakna nätter lite då och då. Kul att verkligen trivas med en skola, hoppas jag vi skall göra med killarnas framöver med
  Lexochlogan recently posted..BÄSTA TANDBLEKNINGEN HEMMA

  Reply
 • 19 december, 2019 at 12:46
  Permalink

  Hoppas det vänder för dig snart men var rädd om dig under tiden <3

  Reply
 • 19 december, 2019 at 13:10
  Permalink

  Tack för tipset jag skicka en förfrågan om att få bli medlem 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: