Nya naglar för julen.

I fredags var jag till Daily life spa igen för att förnya naglarna. Det fick bli en ljus färg denna gång och jag fullkomligt älskar dem. Tänk så glad man kan vara över att få nya naglar, det där med att unna sig själv fransar och naglar varje månad är precis vad jag behöver. Jag brukar resonera som så här, jag hänger inte på krogen eller köper dyra kläder. Då kan man gott unna sig att ha fina kläder och fransar.

Vad unnar du dig i livet?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Nya naglar för julen.

 • 22 december, 2019 at 20:53
  Permalink

  Det tycker jag att du gör rätt i! Man behöver unna sig något lite då och då som lite extra krydda i vardagen. Jag unnar mig att köpa hem något extra gott lite då och då och göra någon riktigt god maträtt till mig och sonen – älskar mat, så att unna sig det där lilla extra att äta ger mig en guldkant i vardagen 💖

  Hoppas du har haft en fin fjärde advent och får en fin uppesittarkväll imorgon! För min del blir det Bingolotto med min älskling 🥰 Kram 💖
  Heléna recently posted..Helgen gick fort

  Reply
  • 25 december, 2019 at 22:33
   Permalink

   Det låter helt rätt, det är sånt där som gör en glad :). Jo då vi hade det trevligt trots att jag låg i feber på uppesittarkvällen 😀

   Reply
 • 22 december, 2019 at 21:34
  Permalink

  Så fräscht med fina naglar! Det unnar jag mig ibland 🙂 just nu känns det inte som att jag gör så mycket. Men brukar gå på massage 1-2 gånger per år 🙂
  Linnea recently posted..Christmas on Ice

  Reply
 • 22 december, 2019 at 21:41
  Permalink

  Jag resonerar som du, slösar jag inte pengar på krogen så kan jag unna mig det jag vill ha… Jag köper det jag vill, har en bra dator, en bra kamera (just nu utlånad till dottern) Vi lever EN gång… vill folk ha kul på krogen, vill någon ha en häst eller hund till, fine… Hoppas alla gör det de mår bäst av, kram
  Kort recently posted..22 december…

  Reply
  • 25 december, 2019 at 11:15
   Permalink

   Eller hur :D. Man får faktiskt känna det som känns viktigt för en själv :). Någonstans är livet till för att levas 🙂

   Reply
 • 23 december, 2019 at 01:45
  Permalink

  Bilden tycks ha försvunnit för mig men blev säkert lika fint som vanligt, tycker mycket om ljus färg på naglar! Självklart ska man ta och unna sig i vardagen, det gör ju så mycket ☺️ Jag har tyvärr inte kunnat unna mig så pga ekonomin nu men annars gillar jag att köpa något fint plagg, ta en god fika eller köpa något till hemmet! Även lashlift gör jag gärna om & fillers i framtiden 🤗
  Yela recently posted..Före/Efter Bilder Städning

  Reply
  • 25 december, 2019 at 11:10
   Permalink

   Verkar bli så ibland att bilden försvinner förstår inte varför :). Åh förstår det 🙂

   Reply
 • 23 december, 2019 at 03:52
  Permalink

  åh håller helt med dig, man måste få unna sig här i livet , något som liksom gör en glad 😀 jag är ingen krogen människa heller, och spenderar inte heller mycket pengar på dyra kläder. för mig blir det nog mycket pyssel och måleri saker som jag unnar mig , och prementation på nexstory så jag kan ta del av bra böcker varje månad nog det jag unnar mig mest av i dagsläget speceillt målar och pyssel saker haha blir så ett barn på julafton varje gång jag handlat såna saker ❤️
  jessica recently posted..julklappar och pms

  Reply
  • 25 december, 2019 at 11:09
   Permalink

   Ja eller hur :D. Det är viktigt att få känna så :). Förstår det, låter som jättebra saker du unnar dig 🙂

   Reply
  • 25 december, 2019 at 22:32
   Permalink

   Eller hur, jag tror på att man mår bra av att göra saker som gör en glad :D. Eller hur 😀

   Reply
 • 23 december, 2019 at 08:15
  Permalink

  Vad roligt att ha nyfixade naglar lagom till jul såhär. Vet inte om felet är på min dator men här syns inte bilden så har ingen aning om hur de ser ut. Jag kommer jobba i jul så jag kan inte unna mig några piffiga naglar tyvärr. Det jag unnar mig är träningskläder och så att mäta blodketoner (det är en dyr hobby).
  Hannas krypin recently posted..Dan före dopparedan

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: