I partnerskap med Desenio outlet.

Så var det ett nytt år igen. Något som i alla fall för mig brukar betyda att jag vill förnya hemmet. Jag har förståelse för att detta inte gäller andra, men när jag gått på julledigt och sedan på något vis får en nystart på året brukar det alltid komma sig att jag finner saker som jag villhöver till hemmet.

Jag har därför spanat in Desenio outlet och hittade där på massor av fina posters, tavlor samt fotokonst. Själv gillar jag posters och när jag gick igenom deras sida och fann posters som denna, blev jag självklart sugen att handla. Det finns verkligen hur många olika motiv som helst. Just nu känner jag mig i en period där jag behöver ljusa tavlor och gärna med text som får mig att bli peppad på ett eller annat sätt. Jag tror någonstans att det är av vinst att försöka ha sitt hem efter humör och tidpunkt i livet där något lockar mer en annat. Eftersom 2018 och 2019 varit tunga år för mig, så känner jag för att försöka hitta tillbaka till det där fina och enkla i livet genom peppande ord och försök till att finna det där inre lugnet som tyvärr varit svårt att ta till i ett liv som verkligen inte varit snäll mot mig på länge.

Att då välja att handla saker som symboliserar något där vi försöker blicka framåt kan verkligen vara det enda rätta för en. Så jag har sakta men säkert börjat se vad i hemmet som behöver ändras på för att jag ska känna lite mera glädje. Där kan tavlor och posters spela stor roll då små budskap eller något att lägga ögonen på kan få mig att släppa det som känns jobbigt och tungt en stund för att blicka framåt. Jag antar att det här låter djupt, och är säkert svårt för andra att förstå ibland, men hela jag och hela mitt hem styrs av hur jag mår. Jag måste ge mig själv budskap och små ord för att blicka framåt och nu tycks mitt liv verkligen börja öppnas upp för att blicka framåt återigen. 2020 kommer vara året när jag tar en till examen, blir examinerad specialpedagog. Det är därmed självklart att jag behöver peppa mig själv med vackra saker som kan pryda mina väggar. Det är jag värd, det är vad jag behöver.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: