Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Nytt år brukar betyda att hälsan är i fokus, är det så för dig?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte för att det blivit ett nytt år, motion i form av promenader är viktiga för mig. Jag försöker alltid röra mig så mycket jag kan. Får dock medge att under lovet har det blivit dåligt med den varan. Det blir bra när jobbet och rutinerna är tillbaka igen på den punkten. Då rör jag mig betydligt mera och det gillar jag.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart

18 Comments

 1. Jag har slarvat otroligt hela året nästan så detta året blir det fokus hela året på hälsan och motion. Blir ofta så under ledighet tyvärr har jag känt ?

 2. Hälsan är faktiskt det viktigaste man har. Den ska man vara riktigt rädd om tycker jag. Man har nämligen bara en.
  Detta sagt av mig som har ingen disciplin alls vad gäller träning och övningar;-)

  1. Ja så är det verkligen :D. Det där är ju verkligen viktig poäng. Samtidigt tycker jag ändå du verkar väldigt aktiv på andra sätt? 🙂
   Gymmar gör jag inte men promenerar gärna 😀

 3. Ja nytt år brukar ofta betyda träning och hälsa, så även här. Självklart är det något man borde satsa på alltid och ingen skillnad egentligen på att det är nytt år men för många inkl mig så ger det en chans till nystart i alla fall.

 4. Framförallt i år måste jag börja tänka mer på hälsan – i och med min graviditet och graviditetsdiabetes… Men, annars är jag inte riktigt sådär att nytt år = ny fokus på hälsan.. Den finns där hela tiden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: