Mitt senaste besök hos tandläkaren var…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Var i november 2017 och det är dags igen. Så dumt att inte gått ännu, jag har bara sådan panik inför att gå dit. Det är som med cellprov, jag får såna rädslor inför att gå på såna här besök att jag liksom avskyr att ens ta det för mig. Är inte rädd för vad som kan hända hos tandläkaren, utan mer att något ska upptäckas som är fel.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Mitt senaste besök hos tandläkaren var…

 • 9 januari, 2020 at 11:11
  Permalink

  … lika skräckinjagande som vanligt. Fast jag går “bara” till tandhygienisten, hittar hon nåt konstigt så rådfrågar hon tandläkaren ifall det behövs nån åtgärd. Det har det inte behövts på mååånga år nu. Som tur är, för så snart han startar borren så börjar jag gråta. Haha! Moget, va?
  Ama de casa recently posted..Hotel RH Ifach, Calpe

  Reply
  • 9 januari, 2020 at 11:12
   Permalink

   Jag går nog också egentligen till tandhyginisten. Har liksom inte behövs tandis för jag aldrig haft hål (hittills) peppar peppar

   Reply
 • 9 januari, 2020 at 19:16
  Permalink

  Trodde du ville veta hur vädret var här hos oss läsare. Men det gör inget att tu tar morgondagens fråga idag.
  Det är många som har tandläkarskräck och drar sig för att åtminstone gå på årliga kontroller. Själv har jag ingen tandläkarskräck alls utan brukar slumra till i den bekväma liggstolen. Men det är jag det;-)

  PS. Det lönar sig att gå på regelbundna kontroller. För när man väl har fått hål eller andra besvär gör det inte bara ont i tanden utan i plånboken också. DS.
  BP recently posted..Grön vinter?

  Reply
  • 10 januari, 2020 at 21:51
   Permalink

   Haha tog fel på dag men så är det ibland :D. Jo så är det verkligen, jag ska gå brukar alltid göra det 🙂

   Reply
 • 9 januari, 2020 at 21:28
  Permalink

  å Jag känner igen den där känslan! Jag har så himla skräck. Det bästa är ju när tandläkaren säger “och du har fött barn” ba..va?! Va glad över att du inte har haft hål -då..det är är en helt annan värd av helvete hahaha
  Natascha recently posted..Som en käftsmäll!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: