Bloggutmaning: 31 dagar i januari.

Jag har nu kört utmaningar sedan i mars, tanken var en månad och sedan slutar jag. Men så ville någon att jag skulle fortsätta i april, och en annan önskade sedan i maj, så kom juni och jag tänkte varför inte, i juli efterfrågades det om jag kommer fortsätta och visst gör jag det, så blev det även i augusti följt av september, oktober och så sedan november, så kom december och nu vet du redan att jag kör på även i januari. Varför avsluta ett koncept som du uppskattar?! Nej så klart fortsätter jag när ni är flera som önskar detta. Här kommer då 31 dagar med följande ämnen.

 1. Första januari idag och nytt år, vad gör du idag?
 2. Idag börjar vardagen för många igen, är du tillbaka på ditt jobb eller skolan?
 3. Fredag idag, vad är fredagsmys för dig?
 4. Lördag betyder lördagsgodis för vissa. Äter du godis på lördagar?
 5. Nytt år brukar betyda att hälsan är i fokus, är det så för dig?
 6. Idag är det trettondagsafton och sista röda dagen på flera månader. Gör ni något speciellt hos dig idag?
 7. Har du något handikapp?
 8. Så här i januari tar du dig något dopp utomhus?
 9. Vädret är något vi svenskar finner spännande att prata om, hur är vädret hos dig idag?
 10. Mitt senaste besök hos tandläkaren var…
 11. Ära vare gud i höjden, den här har jag gjort i slöjden. Har du sparat något från slöjden i skolan?
 12. För mig betyder kungahuset…
 13. Tjugondag knut idag, åker julen ut för dig idag?
 14. Har ni julgransplundring i ditt hem?
 15. Har du något sätt för att plocka in våren i ditt hem så här års?
 16. Jag sparar på kvitton, sant eller falskt?
 17. Det finns ett rum i mitt hem som jag…
 18. Jag tycker det är rätt eller fel att äta semlor innan semmeldagen?
 19. Anledningen till att jag började blogga var för att…
 20. Om jag går förbi ett fönster så tittar jag in, sant eller falskt.
 21. Om jag skulle börja gymnasiet idag så skulle jag välja…
 22. Ett minne från barndomen jag nog aldrig glömmer…
 23. Ett ljud som gör mig irriterad…
 24. En månad sedan julafton idag, skulle du vilja att det var julafton idag med?
 25. Skvallertidningar är något som…
 26. Jag läser gärna tantsnusk, sant eller falskt?
 27. Kiss och bajshumor är något som…
 28. Om jag ska bjuda på middag är det givet att jag lagar…
 29. Ett rent hem, eller lite skit i hörnen har inte skadat någon?
 30. Det finns saker i mitt kylskåp som jag vet inte ät ätbart…
 31. Åker du skidor eller skridskor den här tiden på året?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

47 thoughts on “Bloggutmaning: 31 dagar i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: