Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att fixa möbler själv.

Inlägget är i samarbete med Verktygshandlarn.se

En sak jag måste ta mig för är att börja måla om lite möbler här hemma. Speciellt det skåp jag köpte för ett år sedan med ambitionen att måla om det vitt. Det har alltså fortfarande inte hänt fastän jag dagligen tänker på saken. Anledningen till att det dröjer är att jag inte har en slipmaskin, men nu har jag spanat in en från Bosch hos Verktygshandlarn som jag känner skulle funka bra. Jag gillar Bosch, det är ett märke som är känt och jag vet flera som använder andra verktyg därifrån. Priset är dessutom överkomligt så det skulle inte kännas helt fel att ha en hemma. Jag tänker någonstans att denna skulle kunna slipa till möbeln, och sedan tar man och målar den vit, eller alternativt grått. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag gillar vitt för att det blir ljus, samtidigt är grått också så otroligt fint. Det känns även det som en sån där färg man inte tröttnar på?

För mig som gärna vill förändra saker så är det viktigt att köpa något med kvalité. Sedan föredrar jag webbutiker eftersom det betyder att jag slipper leta runt i butiker som kanske har slut på varan. Ganska spännande det där hur man ser på webbplatser, men sådan är jag. Jag tror det här är helt rätt för mig i alla fall, nu ska möbeln göras om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa