Datorvanor.

BP-Computerart har ställt frågor om bloggvanor i sin blogg. Så självklart ska jag svara.

1. Hur lång tid tar det för er (på ett ungefär) att skriva ett inlägg med research, länkar text, stavningskontroll samt bilder?
Mitt svar: Det är alltså nu jag bör ta tiden. Det beror lite på? Ibland tar det 1-2 minuter, men ibland när jag riktigt tänker till och det är ämnen jag brinner för då kan det ta bortåt en timme.

2. Hur många bloggar läser ni regelbundet?
Mitt svar: Det är ett gäng, runt 30+ tror jag.

3. Hur lång tid tar det för att läsa och kommentera era favoritbloggar?
Mitt svar: Runt en till två timmar. Jag älskar ju att läsa och ännu mer kommentera. Fast det sista med kommentarerna går tyvärr oftast till helgen. När jag jobbat som måndag till torsdag är jag så trött att jag får spara kommenterandet till torsdagskväll, sedan fredag, lördag och söndag.

4. När bloggar ni?
Mitt svar: Skulle säga kvällstid numera. Sedan är jag sådan där fuling som förpublicerar ibland också.

5. Har ni blogginlägg ”på lager”?
Mitt svar: Haha japp, jag tog ju här ovan och berättade saken lite i förtid. Inte allt men mina utmaningar, mest för att det ska underlätta när jag jobbar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Datorvanor.

 • 16 januari, 2020 at 19:34
  Permalink

  Kul med en blogglista! Jag önskar att jag med hade lite blogginlägg på “lager”! Ibland är motivationen och inspirationen så låg hos mig och jag finner ingen röd tråd i bloggandet… Kanske skulle göra lite listor då?!

  Reply
 • 16 januari, 2020 at 21:46
  Permalink

  Jättekul att du är med! Å stort tack för länken:-)
  Precis som du bloggar jag mest på sena eftermiddagen/kvällen. Har inga inlägg på lager. Du och Emma är dom enda som har en “backlog”.
  Däremot läser vi ungefär samma antal bloggar.
  Det jag inte gör är att kommentera kommentarer, vilket du och många andra gör. Men jag svarar alltid på frågor, men lägger in svaret hos bloggarna.
  Alla “jobbar” vi olika.
  BP recently posted..Det finns kvitton och så finns det ett kvitto;-)

  Reply
  • 17 januari, 2020 at 20:52
   Permalink

   Åh absolut :D. Älskar ju sånt här ;). Såg nämligen att det någonstans är bland vad jag bloggat mest om HAHA :D. Det är ju bra att vi alla gör olika 😀

   Reply
 • 17 januari, 2020 at 08:00
  Permalink

  Kul att läsa om dina och andras vanor med bloggandet – och visst har vi lite liknande svar, ja förutom att du har en del inlägg på lager 🙂
  Önskar dig en fin fredag!
  Anki recently posted..Flowers on Fridays # 25

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: